Učesnik sedme sezone najgledanijeg rijaliti programa “Parovi” kontroverzni muzičar iz Prijedora, Goran Vujičić Vuya, u ekskluzivnom interviju samo za happytv.rs komentariše najnovija dešavanja u vili kao što je Cokina trudnoća, zatim sa kojim takmičarem bi voleo da ima bolji odnos i da li planira da osnuje porodicu sa Enisom za vreme trajanja programa i koja devojka bi imala kod njega šanse da nije započeo vezu sa svojom sadašnjom devojkom.

 

1. Vuyo kako ti komentarišeš Cokinu trudnoću. S obzirom na razvoj situacije, u smislu njihovog kratkog poznavanja, česte nesuglasice, kao i samo mesto gde je začeta ta priča. Kako ti, kao roditelj, gledaš na celu tu situaciju?

– Bio sam srećan kada sam čuo da je Coka trudna, osetila se zaista dobra energija u vili što odavno nisam osetio takvo zajedništvo, sem Marinkovića koji je i tad tražio sukobe i ispoljavao svoju lošu energiju čak i dozu ljubomore na Lakića, koju sam mu video u očima. Drago mi je zbog Lakića jer on ima 36 godina i sad je uhatio zadnji voz, Coka je dosta mlada i vremenom može doći do nezadovoljstva i želje za nečim novim, što nije prošla u životu, ali neću da crnim jer im od srca želim sve najbolje, iako nismo bili u dobrim odnosima, ali od tog dana smo super i njih dvoje su totalno dve nove osobe sa velikom osmehom na licu. Drago mi je što sam bio tu kao učesnik “Parova” i samo mesto začetka je top, jer ja sam poznat kao neko ko voli sve što je drugačije i van okvira klišea.

 

2. Da li te je radost koja je zavladala luksuznom vilom “Parova” možda ohrabrila da se i ti i tvoja devojka Enisa upustite u takvu pustolovinu i stvorite porodicu pod okriljem kamera i milionskim auditorijumom?

 Mi smo i pre ove informacije pričali kako bi bilo to fino jer Enisa pati što se nije ostvarila kao majka, a ja imam dete ali nosim tu što nemam porodicu, a nas dvoje smo se baš pronašli u svemu i pričali o tome kako smo tako kratko zajedno i to u rijalitiju. Ja sam avanturista a ona je dokazala da može da me prati u svemu čak i u tom mom ludilu što druge cure ne bi mogle nikako, a oboje smo iskusni i zreli, tako da znamo ta je odgovornost i šta to nosi tako da nemamo ništa protiv da to uradimo jer iskreno ja ove kamere ne vidim i nemam opterećenje. Prava ljubav i želja ne biraju ni mesto ni vreme.

 

3. Sa kojim takmičarem misliš da bi mogao da imaš bolji odnos nego što ga trenutno imaš?

 Već sam već tri nedelje tu i polako sam ih psihološki procenio tako da ne bih ništa menjao. Na primer sa Milijem sam bio u velikom sukobu, međutim kad je video da sam dobar čovek i igrač koji je jedini ustao za njega kad niko drugi nije, on je to uzvratio i on mi je sad skroz okej. Ostali koji se ulizuju Marinkoviću da bi skupili poene mi se gade i ne bih sa njima menjao odnos, jer ja držim igru psihe i sa kim ja želim da budem dobar bio bih, jer ih vrtim a ne želim, jer sam uvek na strani pravde i slabijih.

 

 

4. Da nije Enisa u vili, koja druga devojka bi te vremenom definitvno privukla i čime?

– Iskreno ni jedna. Ovim mogu samo reći da su gabori i da šetaju jer sa njima nema priče, jer su glupe, razmažene, neambiciozne, bez stava i karaktera a i ne izgledaju ništa posebno. Tako da od svih sada ovde ni jedna, jer ja sam neko ko ima energiju, kvalitet i samopouzdanje i može da bira i da vodi igru. Ove što sam im svašta govorio bilo je samo da bih isporovocirao a napolju takvi ološi ne bi dobili šansu sa mnom ni da pričaju, eventualno patike da mi izglancaju. 

 

 

Happytv.rs