Ako ste mislili da će se život vratiti u normalu posle praznika, “vežite pojas” jer još nije gotovo. Evo kako mlad Mesec i pomračenje Sunca utiču na vaš horoskopski znak.

Mlad Mesec se sinoć pojavio u Jarcu, a danas dolazi do delimičnog pomračenja Sunca. Sve to imaće značajan uticaj na vaš život, bez obzira koji ste horoskopski znak.

Pomračenje Sunca se dešava kada se Sunce, Mesec i Zemlja poravnaju u jednoj liniji. U svetu astrologije pomračenje Sunca znači snažniji mlad Mesec.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Mlad Mesec u Jarcu i pomračenje Sunca za vas imaju značaj kada se posmatraju u kombinaciji sa planetom Saturn koja je vladalac ovog znaka.To znači da je vreme da se napravi nešto novo, da se donese nova rezolucija, da se zakorači u nepoznato. U suštini, ako ste želeli da promenite posao ili partnera sada je pravo vreme za to. Postoji veoma jaka sila koja vas može podržati u tome.

Dok su svi pod tim uticajem, Jarac, Ovan, Vaga i Rak će ga osećativeoma jako.

Očigledno ovi atrološki događaji mogu da pokrenu lančanu reakciju koja će uticati na vaše postupke do kraja meseca, a možda i tokom cele 2019. godine. Ništa od ovoga nije nužno loša stvar. Sve je u povezanosti i puštanju ljudi da sami sebi presude.

Foto: AP/Tanjug

Ovog meseca ćete prigrliti život kako najbolje umete i izaći na videlo sa svim svojim emocijama, a to zvuči kao savršen početak godine.

Postoji ukupno šest pomračenja i lunarnih i solarnih, koja će se dogoditi tokom 2019, tako da će ovo biti velika godina. Najznačajnije potpuno pomračenje Sunca će se desiti 2. jula u južnom Pacifiku, Čileu i Argentini. Završno pomračenje će biti 26. decembra kada će se ova pojava manifestovati kao “Vatreni prsten” i biće vidljiva na Dalekom istoku, u Indoneziji i Singapuru.

(Telegraf.rs / womenshealthmag.com)