Svaka od pet planeta horoskopa, plus Sunce i Mesec, utiču na nas. Dani u nedelji dobili su imena po tim planetama, tako da svaki dan ima određeno značenje. Vaš specijalan dan je dan na koji ste rođeni. U svakom slučaju – iskoristite najbolje što možete svaki dan u nedelji.

Ponedeljak – dan Meseca

Dobar dan za društvene i poslovne kontakte, ali i za kontakte sa porodicom i prijateljima. To je dan kada treba da se s poštovanjem odnosimo prema sopstvenim emocijama, zato što se ništa brže ne menja od Meseca i naših emocija.

Utorak – dan Marsa

Tog dana dobijamo dodatnu snagu i energiju. Dobar je za početak nečega, za savladavanje prepreka. Ne upadajte u smešne konflikte, zato što do njih lakše dolazi ovim danom.

Sreda – dan Merkura

Odličan dan za intelektualne poslove, za introspekciju, za učenje, pisanje, čitanje… Takođe, i za komunikacije svih vrsta, preko interneta, telefona, za slanje mejlova…

Četvrtak – dan Jupitera

Jupiter, kao kralj planeta, pogoduje rešavanju krupnih problema. Uz pomoć pozitivnog stava možete postići mnogo.

Petak – dan Venere

Tog dana se završava radna nedelja za mnoge, i počinje vikend. Završite radnu nedelju taktično i na sopstveno zadovoljstvo, i radujte se vikendu. Ovo je odličan dan za ljubav, nežnost, romantiku…

Subota – dan Saturna

Saturn sprečava da stvari izmaknu kontroli. To je dan kada treba da usporite svakodnevni tempo, da se pozabavite nekim detaljima za koje nemate vremena preko nedelje.

Nedelja – dan Sunca

Ovo je dan pogodan za plemenita dela, kada treba da pokažete ljubaznost i velikodušnost i da pokušate da budete bolja osoba – onakva kakvu vaš znak Sunca zahteva od vas.

Izvor: Žena