Večeras nas na nebu očekuje prava astrološka atrakcija

Roze Mesec večeras će se pojaviti na nebu i to u znaku Vage i donosi nam mnoge promene, hteli mi da ih prihvatimo ili ne.

Pun Mesec koji će se večeras uzdići je četvrti pun Mesec ove godine. Naći će se u znaku Vage dok je Sunce u znaku Ovna. Poznat je pod nazivom Roze Mesec, a navodi sve one koji su pod njegovim uticajem da se zapitaju da li su fokusirani na prave stvari u ivotu i čemu zapravo treba da se posvete. Usmeravamo li energiju na prave stvari ili je osipamo okolo na nebitne stvari i ljude?

Foto: Pixabay, Shutterstock

Osetićemo prisustvo ovog punog Meseca svuda oko nas hteli mi to ili ne. Sunce u Ovnu nalazi se nasuprot Mesecu u Vagi pa smo veoma usmereni na naše veze. Reč je o tome kako se ljudi slažu jedni sa drugima, a Ovan je taj koji nas uvek gura napred i radi šta mu je volja. Ide napred prema svom nahođenju, dok je Vaga ta kojoj treba balans. Dok je Ovan orijentisan na akciju, Vaga je ta koja svoju pažnju usmerava na veze. Ovan se oslanja na sebe i svoje sposobnosti, dok je Vagama potrebna podrška drugih na koje se oslanjaju.

S obzirom da je njihov uticaj na nas danas izuzetno jak, potrebno je da budemo dosta subjektivni. Vagi je potrebno da sagleda sve činjenice i poglede u razgovoru i da ih razume ne bi li donela racionalnu odluku. Ovan je hladne glave i otresit, ali često i menja odluke iz sekunde u sekundu.

Foto: Pixabay, Shutterstock

To je ono po čemu se ova dva znaka razlikuju, a Sunce u Ovnu nas tera da vidimo šta se dešava oko nas, šta je tu novo, šta je drugačije i da nastavimo napred. Kako se mnogo toga dešavalo i dešava oko nas imamo utisak da se dosta toga odraava i na nas same.

Kada se Sunce i Mesec mimoiđu, ući će u znak Bika i Škorpije. Bik je druga zvezda Zodijaka i veoma je prizemljen iako njime vlada Venera. Škorpija je osmi znak Zodijaka, a udružena sa Bikom navodi nas da razmišljamo o tome čime raspolažemo i kako trošimo resurse koji su nam na raspolaganju.

(Telegraf.rs/express.co.uk)