“Nikada u životu nisam sreo braću Nermina i Armina Ćuluma, koji se dovode u vezu sa ubistvom Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, niti sam bio u kući kada su se oni slikali, rekao je narodni poslanik Draško Stanivuković.

Da ova tvrdnja narodnog poslanika nije tačna pokazuje i fotografija sa Instagram profila Draška Stanivukovića, na kojoj poziraju braća Ćulum i Stanivuković.

Stanivuković.

Thumbnail

Da li je narodni poslanik dobio amneziju kada je tvrdio da nikada nije upoznao braću Ćulum, te uputio demant ATV-u zbog objavljivanja slika iz njegove vile ostaje pitanje.

Ono što nije upitno jeste da Stanivuković nije govorio istinu kada je riječ o poznavanju ovih lica, ili da citiramo rečenicu iz kultnog filma “Mrtva ladan”- “Nije lepo to što lažeš”.

“Mi smo im dozvolili da se slikaju ispred kuće, a organizator je navodno pozvao braću Ćulum kako bi se te djevojke slikale sa njihovim automobilima. Te sporne slike su tada nastale, a mi u to vrijeme nismo ni bili u kuću”, rekao je Stanivuković, te dodao da tek juče kada su objavljene slike je prvi čuo za Ćulume i vidio slike.

Svakim pokušajem izvlačenja iz priče u koju se sam uvukao, možemo samo pretpostaviti da će Drašku narasti nost kao junaku priče “Pinokio”.

Thumbnail

Juče su nakon objavljivanja informacije da su uhapšena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale su njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile.

Nermin i Armin Ćulum uhapšeni su juče u Sanskom mostu zbog sumnje da se mogu povezati sa ubistvima u Banjaluci, a kako je ATV ranije objavio oni će biti pušteni na slobodu.

ATV