Kao u američkim “mejkover” emisijama, kada stručnjaci uljepšavaju žene raznim estetskim tretmanima gotovo do neprepoznatljivosti, svoju priliku da zablista, i to u Banjaluci, dobila je Jovanka Lazarević.

Na društvenim mrežama uveliko se dijele slike njene transformacije na kojima izgleda gotovo 20 godina mlađe, sa ljepšim osmijehom, novom frizurom, šminkom i garderobom, a što su joj priredili u jednoj privatnoj klinici. U novom izdanju Jovanku je po prvi put vidjela i njena oduševljena ćerka.

Foto: Simic dent/ Facebook

– Naša pacijentkinja, Jovanka Lazarević, kod nas je došla bojažljiva, tiha, sa nekoliko preostalih i bolnih zuba, te željom da ih što prije izvadimo kako bi se vratila svojim obavezama na selu. O daljim koracima nije ni razmišljala, sve dok od naših ljekara nije čula moguće opcije. U njene tople oči vratio se sjaj, a u njeno srce želja da se za sve ove godine marljivog rada i brige o porodici, nagradi prilikom za novi početak. I upravo to je i dobila – pojasnili su iz ove klinike.

Kako podsjećaju, zbog životnih prilika koje svakog od nas vode najrazličitijim putevima, dosta je onih koji nikada nisu naučili voljeti sebe. Drugi su to, usput, nekako zaboravili, a treći se tek ponekad prisjete sebe staviti na mjesto koje im pripada.

– Mejkover nisu samo ljepši zubi, tretmani lica, frizura i šminka. To je uvod u novo poglavlje života pacijenta, obojeno novim, srećnijim prilikama, mislima, željama, osjećanjima i svemu drugom važnom da postane bolja, snažnija verzija sebe, a time i osoba koja svijet čini ljepšim mjestom za sve nas – poručili su na svom Fejsbuk i Instagram profilu.

Za Jovankinu transformaciju stižu iskrene pohvale sa svih strana, građani komentarišu da izgleda nestvarno lijepo i da se vidi koliko je zadovoljna i srećna ovom promjenom. A još veće iznenađenje im je što ovo nije neka prekookeanska priča, već iz našeg komšiluka.

Srpskainfo