Mnoge poznate Srpkinje na sopstveno vjenčanje u crkvi ili pak na krštenje djece dolazile su obučene malo slobodnije, iako crkva ima jasna pravila da su, recimo, duboki izrezi i napadna odjeća potpuno degutantni za te ceremonije.

Pravila zaista nalažu jedno, a vi sami procjenite da li su ove ljepotice prešle granicu.

Posljednja u nizu neprikladno obučenih bila je supruga Milana Dinčića Dinče, Jelena koja je juče u crkvu došla u prelijepoj vjenčanici, ali preko nje nije imala makar maramu koja bi sakrila otvoren dekolte koji je imala.

Foto: Screenshot Instagram

 

 

 

– U crkvi treba da smo odjeveni pristojno, bez prepunih stomaka, žvakaće gume, upadljive šminke, držanja ruku u džepovima, ljubopitljivog posmatranja ostalih vjernika, smijeha i razgovora. Pristojno odjevanje isključuje kratke suknje, šortseve, suknje sa dubokim izrezom, provokativnu i prenapadnu odjeću. Začuđujuće je to što ljudi nikad ne postavljaju pitanje kako da se obuku za odlazak u pozorište ili u goste prijateljima, a kada idu u goste svome Gospodu i Spasitelju, za Njegovu Svetu Trpezu, gdje dobijaju dar života, tu se o načinu oblačenja ili nepotrebno polemiše ili se na to čak i ne obraća uopšte adekvatna pažnja – piše na sajtu Saborne crkve u Beogradu.

Foto: Screenshot Instagram

Prije samo dva dana Blic je o suprugi Lole Smiljanića, Tamari Čupković, koja je takođe podijelila Srbiju kada je stajling za crkvu u pitanju.

(Blic)