Na repertoaru Kina “Kozara” od 6. do 12. juna 2019. godine, nalaze se filmovi: Tajni život kućnih ljubimaca 2 3D – sinhronizovan i Iks men: Mračni Feniks

Tajni život kućnih ljubimaca 2 3D – sinhronizovan

Termin – od 06.-14.06. u 19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 86 minuta

Žanr – Animirani

Originalni naziv filma – The Secret Life of Pets 2 3D

Uloge – Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford

Režija – Chris Renaud

Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dječakove bezbjednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Na svu sreću, Maks će dobiti važne savjete od veterana sa farme, psa Rustera.

Za to vrijeme, u gradu, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Kloi koja je otkrila radost koju pruža mačija trava, pokušava da spase Maksovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka.

Iks men: Mračni Feniks

Termin – od 06.-12.06. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 113 minuta

Žanr – Akcija, SF

Originalni naziv filma – X-Men: Dark Phoenix

Uloge – James McAvoy, Evan Peters, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain

Režija – Simon Kinberg

U Mračnom Feniksu, X-Men ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem, koji dolazi iz njihovih redova, Džin Grej. Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući. Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom.

prijedor24h