Turski državljanin, čiji identitet nije saopšten, brutalno je pretukao svoju devojku Tanju Đukić, foto-modela iz Srbije, koja posljednjih nekoliko godina radi u Turskoj kao manekenka.

Dukićevu je nasilnik pretukao u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora, prenosi Kurir.

Turski mediji su objavili fotografije povrijeđene Srpkinje, koja od zvjerskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom telu.

Ona je sama prijavila nasilnika policiji, a tamošnjim medijima je objasnila da su njih dvoje u emotivnoj vezi posljednje dvije godine, kao i da žive zajedno.

– Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zvjerski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gdje god je stigao – ispričala je lokalnim medijima napadnuta Srpkinja.

Foto: Haber Sitesi/Privatna arhiva

Ona je ispričala i da se nad njom iživljavao sedam sati, da ju je krvnički udario u glavu, te da se potom onesvijestila. Ona je kazala da se nasilnik nije zaustavio samo na nekoliko udaraca, već da je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

– Nakon toga me je, povrijeđenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpila sam bolove, bila gladna i žedna. Prijetio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek slijedećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspjela da pobjegnem iz stana i prijavim ga policiji – ispričala je Đukićeva, o čijim jezivim povredama svjedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

Đukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca.

Osim što u turskim medijima nije objavljen identitet nasilnika, tamošnjoj javnosti i dalje nije poznato da li je policija uhapsila Đukićkinog partnera i da li je on dosad procesuiran.

Smještena u sigurnu kuću

Povrijeđena manekenka ispričala je inspektorima i da se zbog svega što je preživjela osjeća i psihički loše.

O svemu je obavještena i Direkcija za javnu bezbjednost, koja joj je pružila utočište i smjestila je u ustanovu koja se brine o žrtvama porodičnog nasilja.

Srpskainfo