Što nije neobično u dugim vezama kada parovi upadnu u rutinu

Nije neobično da tokom duge veze seks postane vrlo predvidiva rutina, ali da neke partnerove navike postaju naporne i čine seks lošim.

Međutim, lepe vesti su da žena poseduje svu moć u seksu, pa je samo potrebno kako da je iskoristi na pravi način.

Evo šta treba da radite ako…

… svrši previše brzo

Vi ste se spremili za maratonski seks, a nedugo pošto ste počeli on je završio. Recite mu da je pravo vreme da se pozabavi vama.

… ne voli oralni seks

Vi želite samo malo oralnog zadovoljstva, a on jednostavno nije voljan da vam ga pruži. Uvek započnite s onim što vi želite i recite šta želite.

… uvek želi istu pozu

Ama baš uvek misionarska? Predložite mu da pogledate neki film za odrasle zajedno ili odigrate neku seksi igricu. Napravite zabavu od toga, a neka vam prvenstveno posluži kao inspiracija.

sex seks par krevet čipka

foto: pixabay.com

… želi da zadovolji samo sebe

Jedini cilj je zapravo njegov orgazam? Muškarci su ponekada nedovoljno edukovani, a neretko i sebični, pa je savet da razvučete predigru što duže kako biste mu pokazali da je i vaš orgazam podjednako važan.

… je postao dosadan

Leži pored vas, a njegove dodire jedva osećate? Budite glasni, recite mu kojim tempom da ide, uzmite njegovu ruku i pokažite tačno gde želite da vas dodiruje – preuzmite inicijativu.

… je opsednut grudima

Toliko je usredsređen na vaše grudi da je počeo da zaboravlja da postoji bilo šta drugo na vama? Uzmite mu ruke i stavite na deo tela koji želite.

(Telegraf.rs)