Ne morate okretati šoljicu ovog crnog napitka da biste videli kakva sudbina vas čeka sa muškarcem koji vam se dopada. Dovoljno je samo da ga pozovete na kafu!

Sigurno ste već čuli da muškarca možete proceniti prema tome kakav odnos ima sa svojom majkom. Najnovija istraživanja kažu da još više možete saznati na osnovu toga koju vrstu kafepije.

Domaća kafa – domaćinski tip

Muškraci koji piju domaću ili kako je najčešće nazivano “turku” kafu, uglavnom su muževni tipovi koji, iako poštuju žene, smatraju da treba se da zna “ko kosi, a ko vodu nosi”. U kući, na njega se uvek možete osloniti da će obavljati “muške” poslove, počev od zamene osigurača do farbanja stolarije.

Espreso – karijerista

muskarac-kafa-foto-pixabay

Ljubitelji espresa nemaju vremena za gubljenje/Foto: Pixabay

Ova kratka i izuzetno jaka kafa omiljeno je piće prezaposlenih muškaraca, fokusiranih prvenstveno na karijeru. To je tip koji nema vremena da uživa u hrani i piću, jednostavno “saspe” napitak u sebe i juri dalje. Sa istom užurbanošću se odnosi i prema lepšem polu – nema vremena za osvajanje.

Espreso s mlekom – neodlučan 

Muškarac koji pije espreso s mlekom ne može da odluči da li želi da bude mačo u klasičnom smislu te reči, ili “nežna” duša koji se dopada ženama. Takva neodlučnost ponekad ih inhibira i pretvara u cinike. Zato obično imaju poteškoća da uspostave ozbiljnu vezu, ali kad je ostvare, požrtvovani su i verni.

Instant kafa – svestran

Crna instant kafa izbor je modernih muškaraca koji vole da su toku sa svim aktuelnim dešavanjima, bilo da se radi o sportu, politici ili najnovijim naučnim dostignućima. Nisu posebno nadareni za romantiku, ali su samouvereni. Jedan od osnovnih kriterujuma za dužu vezu im je intelektualno slaganje.

Instant s mlekom – siguran u sebe

Podjednaka količina jake kafe i mleka ukazuje na emotivno uravnoteženu osobu koja vodi računa o svom telu, ali ne preteruje u tome. Neće oklevati da napravi prvi korak kada je u pitanju osoba koja mu se sviđa, ali ne smatra da je to nužno “muški posao”. Ako tražite muškarca s kojim ćete imati fer odnos, onda je on savršena prilika za vas.

Kafa sa šlagom – ležeran

muskarac-kafa-foto-pixabay

Ležerni tipovi vole kafu sa šlagom/Foto: Pixabay

Ovo je piće muškaraca koji imaju opušten stav prema životu, ne pate od velikih ambicija, ne trpe pritisak, a moglo bi se reći i da su pomalo lenji. Prema osobi koja im se dopada su pažljivi, ali nisu spremni da se preterano pomuče da bi je osvojili.

Kafa bez kofeina – oprezan

Prvenstveno posvećen sebi i svom zdravlju (s blagom tendencijom da se pretvori u hipohondra u kasnijim godinama), ovaj tip muškaraca će tražiti osobu koja je slična njemu. Fizički izgled za njega igra presudnu ulogu prilikom odabira partnerke.

(Telegaraf.rs)