S obzirom na to da je predsjednik SDS-a Mirko Šarović nedavno rekao da će se konkurencija truditi da razmišlja šta je u njegovoj glavi, te da će to nekada saopštiti, a nekada ne, portal Infosrpska došao je do podatka da je “Šaroviću u glavi odluka da proda dva od sedam-osam stanova koliko ih ima u Beogradu, što pokazuju i fotografije zgrada u kojima se nalaze, od kojih je većina u elitnom naselju na Vračaru”.

Podsjetivši na Šarovićevu izjavu od 2. septembra da će konkurencija da razmišlja šta je u njegovoj glavi i u glavama njegovih prijatelja, te da će nekada da saopšti, a nekad ne, kao i da će im ostaviti da razmišljaju, portal Infosrpska je naveo da su se potrudili da saznaju, s obzirom na to da “vladajući u Republici Srpskoj imaju važnija posla nego da se bave time šta je u Šarovićevoj glavi”.

Foto: Infosrpska

Foto: Infosrpska

– Iako je rekao da će nekad da saopšti a nekad neće, došli smo sami do podataka da je Šaroviću u glavi odluka, koju još nije objelodanio, da, ipak, proda dva od sedam-osam stanova koliko ih ima u Beogradu, što pokazuju i fotografije zgrada u kojima se nalaze, od koji su većina u elitnom naselju na Vračaru – ističe se u tekstu uz koji su objavljene i fotografije.

Foto: Infosrpska

Foto: Infosrpska

– Da je omiljeni ministar kod Bošnjaka veliki domaćin, govori i velika kvadratura njegovih stanova. Kako fotografija govori, odlučio je /Šarović/ da proda za sada samo dva stana – od 138 i 260 kvadrata – navodi se u tekstu.

Foto: Infosrpska

Foto: Infosrpska

Portal Infosrpska tvrdi da “Šarović u posljednje vrijeme sve češće putuje u Beograd, gdje obilazi svoje stanove, ali i još neke adrese”.

Foto: Infosrpska

Foto: Infosrpska
Izvor:Infosrpska