Dolazi period kada ćete moći da kažete da vam u životu sve ide uzlaznom putanjom, ukoliko ste rođeni u jednom od tri znaka za koja astrolozi imaju dobra predviđanja.

Ali to ne znači da će ostalih 9 znakova da pati. Ovaj period je generalno povoljan za sve horoskopske znake, ali za ova tri je posebno dobar, piše Stil.

Univerzum nam poručuje da je vreme da krenemo napred i konačno počnemo da ostvarujemo ciljeve koje smo odavno zacrtali, jer je period za to više nego dobar.

Što pre počnete sa menjanjem navika, to ćete brže osetiti poboljšanje.

Počev od 13. septembra pa sve do 23. period iskoristite maksimalno. Ovaj savet astrologa važi za sve znake osim za sledeća tri, jer će oni osetiti poboljšanje bez imalo uloženog truda. Njima se ovih dana smeši velika sreća.

Svi koji su rođeni u znaku Device mogu da se raduju ovom periodu.

Jedno je sigurno, vaš dugo očekivani san će se ostvariti, a pred vama se nalazi put kojim ćete koračati punim srcem, a ta staza je puna uspeha.

U ovom periodu, u životu Bikova, će se desiti važan događaj, koji će uticati na sferu porodice, posla i ljubavnih odnosa.

Svi usamljeni Bikovi će imati priliku da upoznaju vrlo zanimljivu osobu.

Velike i značajne stvari će se desiti i onim Bikovima koji su u vezi.

Ovih deset dana će biti sjajni i za osobe rođene u znaku Riba.

Na poslovnom polju i polju finansija vas čekaju velika i iznenadna poboljšanja. Desiće se vrlo brzo i iznenadno da ćete biti po malo i zbunjeni.

Izvor: stil