Sigurnosne kamere snimile su trenutak napada na Damira Mihajlovića (37) koji je izboden u petak u Novom Sadu.

MMA borac i zet Nataše Bekvalac najprije je brutalno pretučen, a kada je završio na podu ispred kafića, jedan od trojice muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga oštrim predmetom.

Napadači su potom napustili mjesto zločina i policija za njima intenzivno traga. Povrijeđeni sportista je hitno transportovan u Urgentni centar gdje su mu sanirane povrede.

Kako Blic saznaje, Mihajlović je pušten na kućno liječenje i dobrog je opšteg stanja. Očevici su ispričali da je Mihajlović sjedio sa jednim momkom u bašti i da se u jednom trenutku čula vika. Potom su vidjeli da se Mihajlović tuče sa čovjekom sa kojim je do tada mirno sjedio i razgovarao.

– Ljudi su poskakali po bašti i počeli da se sklanjaju u stranu a djeca da vrište, i odjednom su se pojavila još dva muškarca koji su napali Mihajlovića. Ne znam odakle su se stvorili. Možda su već sjedili u bašti spremni da reaguju ukoliko se nešto desi ili su čekali ispred restorana, zaista ne znam. Sve se desilo u par sekundi. Jedan od njih dohvatio je pepeljaru i udario Mihajlovića u glavu, pa nastavio istom mjerom kada je ovaj pao na zemlju. Poslije toga jedan od njih je prišao sa nožem i počeo da ubada Mihajlovića po nogama a zatim su se nonšalantno odšetali iz restorana na zaprepašćenje brojnih gostiju. Djeluje mi kao da su bili pripremljeni za kavgu, a u isto vrijeme me čudi što nisu pobjegli već se samo lagano udaljili iz restorana – priča očevidac.

Srpskainfo