Britanski portal Metro prenosi najnoviju studiju prema kojoj čak polovina žena i muškaraca vara svoje partnere

Možda vas najnoviji rezultati ne iznenađuju, ali ono što će vas sigurno iznenaditi jeste da su muškarci i žene koji varaju svoje partnere mnogo srećniji u vezama od onih koji ne čine preljubu.

I pre nego što zaključite da je prevara nešto sasvim legitimno o dobro za vašu vezu, morate da znate da je istraživanje sproveo sajt Ilicit Encounters koji posećuju ljudi zainteresovani za preljubu.

Svi znamo da se prevare dešavaju, razlozi za istu su različiti, a nekoliko žena su podelile svoja iskustva.

Džulija, 37 godina

– Iskrena da budem, ja ne volim svog muža. Tužno je ali istinito. Udala sam se za njega jer je dobar otac i dobro zarađuje. Sve je počelo s najboljim namerama, ali brak na kraju nije ono šta od njega očekujete. Ne volim reč afera, za mene je to više prijateljstvo. Imala sam romansu koja je trajala tri godine i kombinaciju za jedno veče.

Samanta, 47

– Varam svog supruga jer nam u braku nedostaje intimnosti. Sada smo više kao najbolji prijatelji. Trenutno se viđam sa muškarcem kog sam upoznala na sajtu za upoznavanje koji je takođe oženjen. Svima preporučujem da imaju aferu jer ona pruža toliko samopouzdanja. A da mogu da vartim vreme, ponovo bih se udala za svog supruga.

Preljuba, devojka prica telefonom

Foto-ilustracija: Profimedia

Rubi, 49

– Aferu sam započela sa kolegom. Kada provodite mnogo vremena na poslu i preživljavate traumatične situacije zajedno onda se hteli to ili ne zbližite. Na početku smo se viđali povremeno da bi se on na kraju doselio kod mene kaka bismo mogli više da budemo zajedno jer on kod kuće ima ženu i dvoje dece. Na kraju se vratio svojoj ženi. Nekoliko godina nakon smo se sreli na sajtu za upoznavanja i prisetili se naše neverovatne energije. On je i dalje bio u braku, a ko zna koliko prevara je do tada još učinio.

(Telegraf.rs)