Mnogo promjena nas očekuje u narednom periodu

Danas je jedinstveni astrološki događaj – mlad mesec u Lavu. U astronomskom smislu “mlad mesec” znači da je Mesec u liniji sa Suncem i on je maltene nevidljiv sa Zemlje.

Evo šta možete očekivati od mladog Mjeseca u Lavu u ovom periodu:

Šta mladi Mesec u Lavu znači za vaš znak?

Očekujte da će vas Mesec doslovno izvesti napolje pošto je sve što ćete želeti – zabava i slavljenje života.

S druge strane, bićete veoma posvećeni tome da izrazite sebe i svoje emocije i nećete se nikome izvinjavati za to. Pripremite se na uživanje i radite samo stvari koje vas čine srećnim.

Zodijak, astrologija, horoskop, horoskopski znak LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Energija Lava će vas naterati da se osećate kao kraljica. Venera u Lavu će vas takođe naterati da izađete i uživate u svetu oko vas. Međutim, na dubljem nivou ovo je period kada ćete početi da pretresate određene loše događaje u životu i iz njih izvlačite lekcije i zaključke.

Kao planeta prekida, Uran će uticati na brz ulazak u vezi, ali isto tako i naprasni raskid sa osobom za koju ste se kleli da je prava za vas.

Možda ćete biti i malo osetljiviji, tako da imajte to u vidu pre nego što počnete da nabrajate stvari zbog kojih vas vaš partner ne ceni samo zato što nije momentalno primetio vašu novu frizuru.

Mlad mesec u Lavu će uticati na sve znake, ali najviše na Lava i Vodoliju.

Kako će mlad Mesec uticati na znakove do kraja godine?

Naučiće vas kako da pokrenete svoj život u boljem pravcu. I to može dovesti do velikih promena. Možda ćete shvatiti da vaš posao mnogo utiče na vaše mentalno zdravlje i konačno ćete napraviti promenu ka nečemu u čemu ćete više uživati dok radite.

Možda ćete isplanirati put na Fidži koji ste toliko dugo želeli, ali vam je delovao kao nešto nedostižno. Koja god promena da sledi, mlad Mesec u Lavu će vas navesti na pravi put.

Kada je sledeći mlad Mesec?

Sledeći mladi Mesec je u Devici. Tokom ovog meseca, osetićete da su vam emocije i život konačno orgnizovane. Za sada, samo uživajte u životu.

(Telegraf.rs)