Policijskoj stanici Modriča, u ponedeljak oko 20 časova, prijavljen je nesvakidašnji incident koji se desio u selu Jezero u opštini Vukosavlje

Policijskoj stanici Modriča, u ponedeljak oko 20 časova, prijavljen je nesvakidašnji incident koji se desio u selu Jezero u opštini Vukosavlje. Naime Jozo Šimić (65) iz sela Srnava naišao je “mercedesom“ sa drugarom Veselkom Petrićem u Jezeru na devojku koja stajala pokraj puta sva krvava. Kada su je pozvali da joj pomognu i kada je ona sela u njihov auto, naišao je u velikoj brzini „golf“ bez registrskih tablica i tri puta od pozadi udario u „mercedes“.

– Odmah smo pozvali policiju, međutim beli „golf“ se tad pojavio i ispred nas i opet tri puta udario u naš auto da bi na kraju udario levu stranu „mercedesa“ i tom prilikom je slomio točak. Mladić je izašao i „golfa“ i počeo je da nam preti, posovao nam je sve po spisku. Bio je vidno pijan. Došala je policija a on je pobegao prema Odžaku. Pripadnici MUP-a sz preuzeli devojku koja nam je rekla da je iz Šamca. Mi smo želeli samo da joj pomofnemo jer je bila sva krvava i iscrpljena, najverovatnije od batina – ispričao nam je Veselko Petrić, svedok događaja.

– Odmah po prijavi reagovali su policajci iz Policjske stanice Modriča, pronašli su i identifikovali lice, te utvrdili da se radi o licu inicijala M.R. iz Odžaka u FBiH i ženskom licu S.T. iz Šamca. Lice inicijala M.R. je lišeno slobode i nad istim je izvršeno alkotestiranje i testiranje na opojne droge, prilikom čega je kod istog utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i da je isti pozitivan na određenu opojnu drogu. O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj – saopšteno je iz Polcijske uprave Doboj.

Kako samo saznali radi se o Miletu Raduloviću (25) je iz Novog Grada u opštini Odžak koji je registrovani narkoman i mladić koji od ranije imao problema sa zakonom, dok je devojka S.T. (27) iz Šamca i kako smo nezvanično saznali predstavila sa kao supruga Radulovića.

Ovo je najbolji primer da i dobre namere nekada nisu dobre jer možete dobiti batine ukoliko nekom poželite pomoći.

Novosti.rs