Svetlana Ceca Ražnatović definitivno pjeva na 30. rođendanu kod Ognjena Vranješa naredne nedjelje u Atini i to za 50.000 evra.

Fudbaler Grčkog AEK uspeo je da se dogovori s menadžerom najveće balkanske zvijezde, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpjevati blok svojih najvećih hitova.

Ipak, bivši ljubavnik Jelene Karleuše ništa nije želio da prepusti slučaju, pa će “srpsku majku” u Grčkoj dočekati na najvišem nivou. Prema riječima dobro obavještenog izvora Kurira, Ceca stiže avionom u kojem je za nju rezervisana karta u biznis-klasi, a ispred aerodroma je čeka limuzina i nekoliko pripadnika obezbeđenja, koji će joj tokom boravka sve vrijeme biti na raspolaganju.

“Ognjen izuzetno ceni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvek je želeo da mu ona peva na rođendanu, ali se nikad pre za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želeo da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspeo da sve sredi i pevačica će biti smeštena u sobi s najlepšim pogledom na grad”, kaže izvor Kurira.

Prema njegovim riječima, Ražnatovićevu u sobi čeka iznenađenje.

“Ne znam još uvek o čemu se radi, ali Ognjen je veliki džentlmen i zna red. Siguran sam da je osmislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi”, kaže izvor Kurira.

U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, BiH, Belgije, a naravno, tu će biti i njegovi saigrači iz AEK. Zakupio je lokal u elitnom dijelu grada koji se specijalno preuređuje za potrebe njegove zabave.

“Naravno, pre Cece će pevati i trenutno najpoznatija tamošnja pevačica, a stiže i još jedan bend iz Srbije. Nisam siguran koje pesme Ognjen najviše voli i da li se dogovorio koje hitove će izvesti u dogovorenom bloku, ali znam da voli sve njene pesme. Svakako, biće to luda zabava”, završava izvor Kurira.

Novinari Kurira pokušali su da stupe u kontakt sa Ohgnjenom Vranješom, ali on nije odgovarao na pozive, dok Ražnatovićeva nije bila dostupna za komentar.

Izvor: Kurir