Javno izvinjenje, objavljeno u Subotičkim novinama od 11. oktobra postalo je hit na društvenim mrežama, a u komentarima ovog “oglasa” nižu se čestitke.

– Izvinjavamo se sinu, sestriću i bratu Luki Skenderoviću, kralju, što nismo vjerovali daće diplomirati u roku – poručuju mama, tetka i sestra.

Za sada nije poznato čija je bila ideja da se tri najbliskije Lukine ženske osobe izvine na ovaj način i da li je možda u pitanju bila opklada, ali kako Blic saznaje u redakciju Subotičkih novina došla je tetka.

Foto: Biljana Vučković/RAS Srbija

– Ispričala je da Lukina majka, ona i sestra nisu vjerovale u njega kada je upisao fakultet i to su mu tada i rekle. Ispostavilo se da je momak završio fakultet i one su htjele na ovaj način da mu se izvine. To je i kod nas izazvalo mnogo simpatija. Pitala je za cijenu i našalili smo se da će to sada mnogo da je košta. Lukina tetka je zamolila da izvinjenje ne izgleda kao ostali klasični oglasi. Pokazali smo joj “diploma”. Prihvatila je – kažu za Blic u Subotičkim novinama.

Izvinjenje Luki objavljeno je na devetoj strani ovih novina i čim se stranica otvori “bode oči”.

– Bravo Luka. Kralju! Divno! Svaka čast. Tako treba. Ovo je prejako. Sjajna objava. Srećno i puno pozdrava iz Australije. Genijalno. Ti si ponos – samo su neki od komentara na internetu ispod izvinjenja koje su majka, tetka i sestra uputile Luki.

(Blic)