Pjevačica Rada Kecman završila je iza rešetaka, a ova priča zaintrigirala je je javnost u Srbiji.

Naime, Radojka poznatija kao Rada Kecman uhapšena je zajedno sa državljaninom Švedske S. Ž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplijenili veću količinu oružja i municije.

– Jedna od zaplijenjenih pušaka bila je premazana bijelim lakom, kojim kriminalci mažu oružje kako bi ono, poslije zločina, bilo lakše zapaljeno. Lak mu pomaže da brže izgori, a najčešće se maže tokom pripreme za ubistvo. Zbog toga, istražitelji vjeruju da je akcija pripreme ubistva bila pri kraju, ali se još uvijek provjerava ko je trebalo da bude meta – kaže sagovornik Blica.

On otkriva i da se sumnja da su pjevačica i njen prijatelj bili dio kriminalne grupe.

Prema riječima sagovornika, zasad se vjeruje da iz oružja koje je pronađeno u stanovima koje su osumnjičeni koristili nisu izvršene likvidacije.

Inače Rada Kecman poznata je po provokativnim stajlinzima, često nastupa po kafanama, a na njenom Instagramu se mogu vidjeti fotografije na kojima je u društvu brojnih poznatih pjevača i pjevačica, kao i javnih ličnosti.

Izvor: Blic