Postoji jedan od 12 horoskopskih znakova koji nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom, a mnoge će čak i povrediti.

U pitanju je Blizanac.

Taj društveni, poznati i jako duhovit tip koji čak i kada je sa vama, imate osećaj da nije prisutan, zbog čega vas neprestano tera da ga jurite.

Blizanac ne voli da se oseća sputano. Čak i kada je u vezi, to će jedva prihvatiti čemu najbolje svedoče njihove partnerke.

Nema nikakve veze sa svojim horoskopskim komšijama, osetljivim Rakom i patrijahalnim Bikom. On je loš momak zodijaka i baš zato može da se pohvali najvećim brojem žena.

Blizanci, Horoskop, Astrologija

Foto-ilustracija: Profimedia

Ne mora da bude lep, dovoljno je samo da bude Blizanac. Njegovo oružje je upravo njegov horoskopski znak, a koliko ga želimo u životu, toliko je u stanju da nas povredi.

Sa Blizancem ćete se uvek lepo provesti, ali to je sve što od njega i treba očekivati. Čim poželite nešto više, verovatno će vas dovesti do ludila.

Nikada nije znao šta želi, a nikada to neće ni saznati. Jedino u šta je siguran jeste da želi da vas zasmejava, odličan je u seksu, ali voli da nestaje i u ne voli dugo da se zadržava na istom mestu.

Ako zavolite jednog Blizanca, morate imati mnogo razumevanja. Pustite ga da bude slobodan i da uvek ispoljava svoju prirodu – jedino tako će ostati vaš.

Telegraf/prijedor24h