Opštinska boračka organizacija Petrovac najoštrije je osudila incident koji se dogodio u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, a kojeg je inicirao poslanik PDP-a Draško Stanivuković.

Boračka organizacija oglasila se saopštenjem koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Opštinska boračka organizacija Petrovac najoštrije osuđuje nedolično ponašanje Narodnog Poslanika gospodina Draška Stanivukovića na vanrednoj sjednici Narodne Skupštine Republike Srpske. Na neprimjeren način vrijeđajući člana Predsjedništva BiH iz reda Srpskog naroda gospodina Milorada Dodika, Predsjednika Vlade Republike Srpske gospodina Radovana Viškovića i napad na Ministra unutrašnjih poslova gospodina Dragana Lukača. Napao je čovjeka koji je dao nemjerljiv doprinos u Odbrambeno-Otadžbinskom ratu. Čovjeka kojeg je iznjedrio narod Zapadne Krajine i stavio im se na raspolaganje. Čovjeka iza kojeg stoji ne samo Opštinska boračka organizacija Petrovac i njeni borci, već i narod ovog kraja.

Opštinska boračka organizacija Petrovac najoštrije osuđuje takav čin ponašanja i traži od nadležnih institucija da se najoštrije kazni.

ATV