Vlasnik Atlas grupe za podgorički portal Borba rekao da će objaviti na čijim računima drži novac crnogorski predsednik Milo Đukanović.

Više obaveštajnih službi je na tragu računima Mila Đukanovića u inostranstvu, a otkrivena su imena lica na koja se oni vode, saopštio je Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, za podgorički portal Borba.

– U toku je druga faza stezanja obruča oko Đukanovića koju on politički teško može da preživi. Čeka se politički momenat za objavljivanje, mnogi računi su mu locirani u inostransvu. Objaviću na čijim računima drži pare Milo Đukanović, jer imam te podatke. Moramo biti racionalni i učinkoviti, da demontiramo njegov režim – kazao je Knežević, dodajući da su ovo sudbinski dani za Crnu Goru i njen narod.

-Milo neće ići dalje vezano za napad na Crkvu, čekaće da se strasti smire. Neće zaoštravati više stvari sa Crkvom. Ali Crkva treba da zaoštri s Milom, jer idu izbori. Ne smiju da se pasiviziraju, jer Milu je bitno da je usvojen Zakon i zato mu se ne žuri. Ako Crkva utihne, znaće se da postoji nešto iza kulisa.

– Pošto je u Majamiju, nastavlja Knežević, sigurno je obezbedio pasoš za neku od karibskih zemalja. On se sprema za negativni scenario i mislim da mu je to najbolje. On je diktator koji je satjeran uza zid, 100.000 ljudi mu je na ulici. Crna Gora dolazi u fazu dubokog haosa. Zamislite, policija tuče ljude što šetaju, a onda se policija zahvaaljuje Mitropoliji. Oni ne znaju da postoji drugo poluvrijeme ove utakmice. Јa nisam pobjegao iz Crne Gore, nego sam legalno izašao i tada nije bilo nijednog postupka protiv mene. Kad Milo krene da bježi, prvi stepen oko njega će pobjeći, kao i ovi čuvari plaže u zimskom periodu, koji mu čuvaju pare. Ekipa iz “Granda” kontroliše sada sve, a “mojkovački klan” je izgubio kontrolu iako je Duško Marković mislio da je sad on glavni gazda – poručio je Knežević.