Ko bi danas trebalo da se primiri, a ko da iskoristi naklonost zvijezda!?

OVAN

Sve ono što vas je u proteklim danima nerviralo i oko čega ste se brinuli, danas će krenuti ka svom razrešavanju. Bićete zadovoljni odvijanjem situacija. Razmišljate na koji način biste se mogli više približiti osobi koja vas neodoljivo privlači.

BIK

Danas vam stoje mogućnosti vrlo konkretnih i produktivnih dogovora. Uspevaćete da pronađete korektan, zajednički jezik sa onima preko puta vas. Očekivali ili ne očekivali neki novac – on danas može stići. Posvetite se više osobama koje su vam bliske i koje volite.

BLIZANCI

Sve će danas funkcionisati baš kako treba dokle god ne delujete impulsivno i ishitreno. Budite malo proračunati u dogovorima i komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima. Emotivni partner vas opterećuje svojim konstantnim primedbama i potrebom da mu ukazujete više pažnje.

RAK

Dobar dan je pred vama, ukoliko izbegnete preveliko detaljisanje i opterećivanje sitnicama. Fokusirajte se na one bitne stvari. Emotivni segment danas može biti dosta dobar. Potrudite se da sa voljenom osobom funkcionišete u maniru ljubavi, prisnosti, nežnosti. Danas to možete.

LAV

Možda niste najzadovoljniji u kojem se pravcu odvija jedan poslovni dogovor ili saradnja, ali ono što ste učinili – učinili ste, i sada samo možete pratiti razvoj situacije. Ne potencirajte na promenama, jer je pitanje da li su one sada uopšte moguće. Napetost i dalje stoji u emotivnim relacijama.

DEVICA

Previše se brinete i razmišljate o jednom poslovnom dogovoru. Sada je vaš uticaj zanemarljiv, i jedino možete pustiti da vidite šta će razvoj situacije na dalje doneti. Preumorni ste i bez energije, pa je pitanje koliko ćete moći da pružite u odnosu sa voljenom osobom.

VAGA

Pred vama je dosta veliki broj poslovnih obaveza, ali uz korektan dogovor sa kolegama i šefom, sve se može završiti brzo. Neke prepreke izgledaju kao nerešive, ali to je samo na prvi pogled. Emotivno stoji velika stabilnost, mada vi iz nekog razloga niste u potpunosti zadovoljni.

ŠKORPIJA

Dobar je momenat da se poslovni planovi pokrenu. U pravom momentu, jer vam izgleda da ste stigli do svojih krajnjih granica i da više ne možete da funkcionišete na ovaj način. Dan je dobar za sve vrste emotivnih kontakata i susreta. Možete se više približiti osobi koja vam je privlačna.

STRELAC

Morate da posvetite dosta vremena poslovnim situacijama za koje vi smatrate da su nebitne ili neisplative. Ipak, to se od vas zahteva, pa izvolite – prilagodite se. Mogućnost vrlo intenzivnog kontakta sa osobom koja vam je neodoljivo privlačna.

JARAC

Istina je da se situacije u poslovnom segmentu ne odvijaju onako kako ste vi to zamislili, ali za divno čudo – vi ste i pored ovoga prilično dobro raspoloženi. Svesni ste da vaši planovi ipak napreduju, doduše – vrlo lagano. Emotivno – iskoristite ovaj dan da se više približite voljenoj osobi.

VODOLIJA

Danas će se u poslovnom segmentu verovatno sve odvijati dosta lako i bez ikakvih opterećenja. Baš vam je potreban jedan ovakav dan – da se za promenu, ni oko čega ne nervirate. Situacija sa voljenom osobom se smirila – sada već funkcionišete mnogo normalnije.

RIBE

Dosta dobra energija ovog dana uticaće pozitivno na vas. I sami znate da dosta toga nije rešeno, ali vam je lakše da funkcionišete i bolje se osećate. Nekih lepih vesti može biti i u emotivnom segmentu – jedna osoba će jako uticati na vaše raspoloženje. Osećate se dobro.

Izvor: Prva.rs