Porodica je povodom Brdžinog hapšenja kazala da oni poznaju svoga brata i sina te da su sigurni da je postupao ispravno i da nikome nije nanio štetu

Jutros je, kako saznaje IN4S, policija pretresla kuću Milivoja Brkovića Brdže, uhapšenog zbog „pozivanja na otpor“ u subotu veče dok je, zajedno sa ostalom omladinom, branio naslikanu trobojku i snimao cjelokupno dešavanje te večeri.

Brdža je postao jedan o simbola „trobojka revolucije“ pridržavajući se svih čestitih i legalnih normi tokom tog incidenta. 

Policija je prvo pretresla Brdžino mjesto stanovanja u Podgorici da bi se zatim uputila u Pipere, uz Brdžino prisustvo, i tamo pretresla kuću.

Tom prilikom je, kako nam kaže Milivojev brat, Miro Brković, policija postupila korektno i prema nalogu. Kazali su mu da mora da izađe iz kuće što je on i učinio te su pretresli stan. Nisu ništa pronašli.

Nakon toga su pretres izvršili i u Piperima.

Tom prilikom su, kako saznajemo, bila prisutna dva policijska službenika u civilu i četvorica u uniformi.

Porodica je povodom Brdžinog hapšenja kazala da oni poznaju svoga brata i sina te da su sigurni da je postupao ispravno i da nikome nije nanio štetu.

Mi smo jedna seljačka porodica, koja živi i radi pošteno. Jedino što možemo reći je da smo mi ljudi koji vole svoju Crkvu i svoju vjeru i da nikome ništa ne zamjeramo već da se trudimo da živimo časno. Policija je bila pristojna, radila je svoj posao i mi to razumijemo„, zaključuje Miro Brković.

Izvor: IN4S