Skup pod nazivom „Buđenje Srpske“ u Foči koji su predvodili poslanici Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović svojim prisustvom podržale su osobe koji su presuđene za više krivičnih djela, sa kojima su se ovi mladi i ambiciozni opozicionari čak i ponosno slikali šireći četničku zastavu.

Osobe sa fotografija koje smo prethodnih dana objavili, Aleksandar Trivković i Nemanja Jojić iz Foče, iza sebe imaju podeblje kriminalne dosjee. No, ni to nije smetalo Stanivukoviću, Trivićevoj i Vukanoviću, poslanicima PDP-a i SDS-a, da se sa njima slik

Fotografije sa skupa demantuju njihove tvrdnje da je sve slučajnost i namještaljka. Pored toga, naš izvor tvrdi i da se poslanik Draško Stanivuković sa ovim i sličnim licima iz Foče sastajao i u avgustu prošle godine.

Trivković koji ima nadimak “Coa” pravosnažno je osuđen zbog izvršenja većeg broja krivičnih djela, poput nanošenja tjelesnih povreda, trgovine narkoticima, teške krađe, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja, napada na policajca, ugrožavanja sigurnosti… Za njega postoje i informacije da je stalno naoružan, što cijelom slučaju daje na još većoj težini.

Na fotografiji sa Draškom Stanivukovićem, Nemanja Jojić, sa bradom, nalazi se desno od Draška, dok je Aleksandar Trivković lijevo od Stanivukovića.

Nedavno su mediji izvještavali da se njih dvojica nalaze u bjekstvu nakon provedene akcije policije pod nazivom ”Rogoj”.

I Jojić koji je u Foči poznatiji po nadimku ”Joja” presuđivan je zbog krivičnih djela, a određeni vremenski period je proveo iza rešetaka. Za njega se veže izvršenje više krivičnih djela krađe, teške krađe, nasilja u porodici, nedozvoljenog posjedovanja i prometa droga. Jojić je sklon izvršenju krivičnih djela i narušavanju javnog reda i mira.

Izvor: Banjaluka.net