Kada je reč o horoskopskim znacima, astrolozi se jednoglasno slažu i otkrivaju nam najljubomornije muškarce prema Zodijaku.

Škorpija

Šampion u ljubomori (i među ženama i među muškarcima) je Škorpija. Temperamentni i skloni koketiranju partner će uvek sumnjati u izdaju. Razvijena fantazija prisiljava ga da proučava Instagram naloge koji vam daju „lajkove“, kao i veliko interesovanje za vašu okolinu – kolege i prijatelje. Često su Škorpije previše toksični za odnos jer nesvesno čine da se srodna duša veruje u vlastitu neprivlačnost zarad njihovog duševnog mira. Imaju vrlo razvijenu intuiciju, tako da ako se ipak odlučite za ljubavnika, sama Škorpija će osetiti prisustvo protivnika.

Ovan

Zbog činjenice da Ovan nije sklon potpunoj kontroli, poput Škorpije, može se činiti da je neverovatno udaljen od samog osećaja ljubomore, ali to nije tako. Ne ponaša se poput tipične ljubomorne osobe – ne proverava poštu ili trenutne poruke, ali ima izlive besa. To je najgori problem u odnosima sa Ovnom: van bujice ljubomore pored njega je neverovatno dobro (dok ne postane emotivan!). Problem je u tome što Ovan praktično gubi razum ako vidi da njegove sumnje počinju da se opravdavaju. Budite spremni na činjenicu da vas može podsetiti na sve momke o kojima ste mu pričali ranije.

Jarac

Jarac je zemljani znak zodijaka, pa izgleda kao da nije ljubomora zbog njegovog elementa. On je pragmatičan, razborit, pouzdan i strpljiv. Poslednje dve njegove osobine samo stvaraju određene probleme u odnosima sa suprotnim polom. Ne podnosi samu prevaru, iako ne priznaje da oseća ljubomoru. Ipak, lako možete utvrditi da li je Jarac ljubomoran na vas, ako ga pogledate – čim postane previše tih i zamišljen, ubedite svog čoveka da su njegove sumnje uzaludne.

Lav

Lav voli takmičenje u svim njegovim manifestacijama. Ne plaši se takmičenja sa kolegama u kancelariji za obećavajuću poziciju i drugim muškarcima – za srce lepe dame. Nakon što je privukao vašu pažnju, neće propustiti priliku da na zabavama pokaže svoj „dijamant“ svojim poznanicima. Istovremeno, neće dozvoliti manifestacije pažnje od strane stranaca: ako se to dogodi, on će sigurno naglasiti strast među vama toplim poljupcem ili zagrljajem.

Riba

Ribe su kreativne prirode koje često imaju talenat za glumu, muziku, pisanje poeziju ili ples. Kao i sve nadarene ličnosti, muškarcima Ribama uvek nedostaje adrenalin u vezama. Ako nisu tamo, Ribe će stvoriti film u glavi i smisliće izmišljen dijalog. Muškarac ovog horoskopskog znaka zaboraviće na ljubomoru ako ga okružite ljubavlju i neće davati šaljive primedbe o ljubomori.

izvor: Ženskimagazin.rs