Oni se zaljubljuju na prvi pogled, a čak i kad nisu zajedno, privlačnost među njima je neodoljiva. Hemija među ovim znakovima jača je nego sa bilo kojim drugim. Njihovi karakteri slažu se savršeno i oni tačno znaju šta njihova “druga polovina” želi i o čemu mašta.

Vaga i Lav

Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života. S njim može doživeti pravi vatromet, i na seksualnom i na emocionalnom nivou. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

Ribe i Devica

Suzdržanu i uvek napetu Devicu samo Ribe znaju da opuste. One znaju kako da pomognu Devici da ne razmišlja o nebitnim stvarima nego da se jednostavno prepusti strastima. Devica Ribi pruža snažnu energiju i rešenje za probleme koje Riba sama teško može pronaći.

Blizanci i Ovan

Oba znaka veliki su ljubitelji avantura i uzbudljivih akcija. Ovnove privlače inteligencija i harizma Blizanaca, dok Blizanci ne mogu da odole strastvenosti i energiji Ovnova. Iako se odlično zabavljaju u seksualnom smislu, oni odlično funkcionišu i u vezi.

Škorpija i Bik

Par koji je pravi dokaz da se suprotnosti privlače. Bika najviše privlači tajanstvenost Škorpije, a Škorpija obožava to što mora da se potrudi da bi osvojila srce Bika i došla do njegove emotivne strane.

Jarac i Rak

Za hladne Jarčeve nema nikog boljeg od dobrodušnih Rakova koji najbolje znaju kako probuditi emocije u drugim ljudima. Jedno drugom pružaju neprestanu sigurnost i baš zbog toga se među njima stvara neverovatna hemija kakvu ni sa kim drugim ne mogu da osete.

Strelac i Vodolija

Strelac i Vodolija su vrlo slični i zbog toga se jako dobro slažu. Oba znaka obožavaju da eksperimentišu u krevetu, ali i da se prepuste životnim avanturama. Oni odlično funkcionišu u vezama i jako dobro razumeju način na koji druga strana razmišlja i deluje.

Izvor: žena.blic