Svaki roditelj zna da neki dani s decom mogu da budu haotični, ali ovim roditeljima ceo život je takav.

Su Radford (44) i njen suprug Noel(48) prvo dete dobili su pre 30 godina, a na proleće ove godine očekuju svoje 22. dete, što ih čini najvećom porodicom u Velikoj Britaniji. No, ova godina za njih je još posebnija jer postaju baka i deka po četvrti put, piše “Daily Mail”.

Njihov najstariji sin Kris ima 30 godina, a najmlađe dete iščekuju u aprilu ove godine. Iako su Su i Noel odlučili da će im dvadeseto dete biti poslednje, njihova porodica i dalje raste.

Njihov život je prilično uzburkan. Svake nedelje za hranu daju oko 500 evra, a svaki dan provedu barem tri sata pospremajući kuću kako bi bila čista i uredna. Njihove kućne obaveze nikad ne staju, a na kraju svake nedelje operu oko osamnaest kilograma odeće.

Uvek traže načine na koje mogu da uštede novac. Njih, na primer, samo jedan odlazak u bisokop košta oko 100 evra, a teško je kada ih je tako puno.

Su je rekla: “Pokušavamo da uštedimo svaki novčić, ali teško je pronaći popuste jer porodične ulaznice važe za dvoje odraslih i dvoje dece, a nas ima malo više.”

Iako imaju svoju veliku porodicu, Su i Noel uvek su presrećni kada dobiju novo unuče, a sada su tu vest podelili i na društvenim mrežama. Njihova obajva izazvala je brojne reakcije, a i druge porodice podelile su svoja iskustva s ovom velikom porodicom.

“O moj Bože! Imamo jedanaestoro dece, svi su mlađi od 12, i moj suprug i ja uvek se šalimo kako su najbolji deo svi unuci koje ćemo imati. Ovo je tako uzbudljivo”, napisala je jedna korisnica.

Izvor: Večernji list