OVAN

Posao – Kombinacija planeta u Jarcu doprinosi da osećate da je mnogo toga na poslu nepravedno! Smatrate da zalužujete mnogo više, ali trenutno ne znate kakvu odluku da donesete. Venera ulazi u Bika, pa do kraja nedelje očekujte iznenadan trošak. Merkur kreće napred, pa imate priliku da popravite odnose sa saradnicima.

Ljubav – Venera u Biku podrazumeva da tražite nešto stabilnije. U februaru vam je sve bilo smešno i zanimljivo da flertujete, a sada menjate svoje potrebe. Želite da imate nekoga pored koga ćete se osećati sigurno. Potrebna vam je veća podrška. Ranjivi ste i emotivni, ali ne znate kako da pokažete svoja osećanja. Zauzeti Ovnovi očekuju finansijsku podršku od partnera.

Zdravlje  – Osetljivo.

BIK

Posao – Vnera konačno ulazi u vaše prvo polje, pa će mnoge stvari na poslu biti jasnije. Već u prvih desetak dana marta vi donosite odluke koje će promeniti sve na poslu. Moguća je promena radnog mesta, ali i bolja poslovna ponuda. Sada je konačno trenutak da pokažete inicijativu jer ste u boljoj situaciji.

Ljubav – Venera u vaše prvom polju ukazuje da ljubav kuca na vaša vrata! Očekujte uzbudljiv period u ljubavi, sa više flerta i emotivnih izjava. Bićete veoma privlačni za osobe suptonog pola. Ovo je vreme kada ćete početi da se doterujete kako biste se više dopali osobi koja vam se sviđa. Posedujete nervovatnu harizmu koja dolazi do izražaja.

Zdravlje – Stabilnije.

Pixabay

BLIZANCI

Posao – Konačno stvari postaju jasnije! Izlazite iz retrogradne faze i počinjete da idete napred na poslu. Konfuzan period je iza vas, pa je sada momenat da delujte.Odlična je nedelja za saradnju sa inostranstvom. Takođe, ni bi bilo loše da unapredite svoj znanje o poslu koji radite. Mogućnost dodatnog usavršavanja.

Ljubav – Venera u polju tajni nije dobra, jer ulazite u fazu kada su moguće afere i misterizoni susreti. U ovom periodu je sasvim izvesno da ćete imati tajnu simpatiju. Moguće je da se radi o osobi koja nije slobodna, ali će vam to biti pravi izazov. Čuvajte se lažnih obećanja.

Zdravlje – Stabilnije.

RAK

Posao – Veoma ste ažurni i posvećeni poslu. Maksimalno se trudite da pokažete svoje sposobnosti iako često nailazite na zid od pojedinih saradnika. Ovo je nedelja janijih komunikacija i boljih pregovora. Konačno ćete moći da realizujete planove koji su vam bili problematični. Sve kreće napred, a vi nemojte da se obazirete na negativne komentare.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam ljubav koja se rađa iz prijateljstva. Jednu osobu ćete početi da posmatrate na potpuno drugačiji način. Nedelja koja dolazi nagoveštava više druženja i mogućnost novih poznanstava preko prijatelja. Prijaju vam Bikovi, a Jarčevi vas nerviraju.

Zdravlje – Promenljivo.

LAV

Posao – Konjukcija Sunca i Neptuna donosi vam period u kojem ste lako zamarate na poslu. Sve vam brzo dosadi i niste u fazi kada donosite jasne procene. Magloviti odnosi sa saradnicima! Pošto Merkur ide napred to je prilika da rešite finansijske probleme. Konačno ćete dobiti novac koji je kasnio drugu polovinu februara.

Ljubav – Merkur kreće napred, pa će odnos sa partnerom postati jasniji. Konačno ćete moći da raspravite nešto što vas je opterećivalo već nedelju dana. Slobodni Lavovi počeće da flertuju na poslu. Bikovi će vam biti veoma privlačni. Jedno je sigurno, imaćete zanimljivo poznanstvo preko posla.

Zdravlje – Skloni ste prehladama.

Pixabay

DEVICA

Posao – Merkur kreće napred, pa se i situacija na poslu popravlja. Odlična je nedelja da rizikujete i započnete nešto novo. Ukoliko planirate da potrošite novac na putovanje, sada je pravi momenat da realizujete takav plan. Mogućnost saradnje sa inostranstvom. Osetićete pomak na poslu jer će retrogradni Merkur prestati da vam pravi probleme.

Ljubav – Venera u devetom polju donosi lep period za putovanja sa voljenom osobom. Isplanirajte odmor i beg od obaveza! Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Privlače vas neobične osobe koje se bave umetnošću.

Zdravlje – Stabilno.

VAGA

Posao – Iako Venera ulazi u Bika, vi ste i rizičnoj nedelji, pa treba da budete oprezni sa finansijama. Moguće je da razmišljate o podizanju kredita, ali je najbolje da sačekate drugu polovinu marta. Odlična je nedelja za bilo kakva putovanja. Mart je dobar mesec za rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav – Zbog ulaska Venere u Bika potrebna vam je vea emotivna stabilnost i privrženost. U vašem odnosu sa partnerom će biti više strasti, ali i emotivne povezanosti. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja će uspeti da priobudi u vama strast. Biće vam zanimljivo da se dopisujete preko društvenih mreža.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

ŠKORPIJA

Posao – Puno treće polje uslovljava nedelju punu pregovora. Nemojte da mislite da će bilo koji pregovor ići lako, jer je potrebno da ulažete dodatan trud da bi se nešto realizovalo. Nedelju koja je pred vama treba da koristite za kraća putovanja i završavanje papirologije. Imaćete nesporazume sa Jarčevima.

Ljubav – Venera ulazi u Bika, pa ćete biti pravi mamac za osobe suprotnog pola. Imaćete više od jedne prilike za romansu. Očekujete poznanstvo sa atraktivnom osobom. Biće vam privlačni Bikovi, a sa Jarčevima ćete imati otežanu komunikaciju.

Zdravlje  – Stabilnije.

pexels.com

STRELAC

Posao  – Venera u šestom polju nagoveštava uspešnu nedelju na poslu. Imaćete posla preko glave ali ćete biti uspešni u svemu što radite. Iako će vam prvo dani meseca delovati turbulentno, ostatak meseca će biti obećavajući. Verovatno ćete dobiti i novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Merkur ide napred, pa to obećava i stabilniju situaciju u ljubavi. Odnos sa jednom osobom koja vam se javlja će biti jasniji. Donećete racionalnije odluke u ljubavi. Sada ste u fazi kada vam je komuniakcija važna i osoba kojoj se dopadate to mora da razume.

Zdravlje – Ne preterujte sa hranom.

JARAC

Posao – Konačno će i vas obasjati Venera! To znači da ćete sa mnogo više uživanja završavati obaveze i uspeti da pronađete ono što vas zabavlja na poslu, a da vam ne padne teško. Izuzetno kreativan period, koji treba da koristite. Ove nedelje možete da očekujete manji novčani dobitak.

Ljubav – Venera baca novo svetlo na vašu situiaciju u ljubavi. Izlazite iz faze kada vam se nije nigde išlo i želite više da se provodite. Na mestima javnog tipa ćete imati zanimljiva poznanstva, a sada je bolji momenat za početak nove romanse. Ako ste u vezi, partner će vam predložiti da proširite porodicu.

Zdravlje – Stabilnije.

Pixabay

VODOLIJA

Posao – Merkur kreće napred, pa ćete razrešiti mnoge svakodnevne probleme. Verovatno planirate da započnete samostalni biznis ili nešto što biste mogli da radite od kuće. Iako to sada deluje rizično, moglo bi da bude isplativo u narednom periodu. Menjate dosadašnji način rada, pa čak možda i profesiju.

Ljubav – Konačno razrešenje dileme u ljubavi! Jedna osoba vas je opterećivala svojim povratkom iz prošlosti ali sada će sve postati mnogo jasnije. Idealizujete osobe koje srećete i to vam je mana. Očekujte iznenadan susret i to možda čak preko interneta.

Zdravlje – Kostobolje.

RIBE

Posao – Pred vama je nedelja važnih pregovora. Bićete u situaciji da brzo donesete odluku i to će vam biti teško, ali će rizik itekako da se isplati. Moguće je kraće putovanje. Imate neverovatnu moć ubeđivanja koja treba da iskoristite. Bićete komunikativniji nego ikada, a podrška Jarčeva neće izostati.

Ljubav – Venera u trećem polju donosi flert preko poruka. Neodlučnost vaše voljene osobe konačno prestaje, pa vam se odnos poboljšati. Prestaćete da se opterećujete svarima iz prošlosti i okrenuti se budućnosti. Nedelja za lako upoznavanje je pred vama!

Zdravlje – Odlično.

Izvor: Informer.rs