Poslanik u NSRS, Nebojša Vukanović, nastavio je sa napadima na svoje opozicione kolege iz SDS-a na Tviteru. Nakon što je prethodno loše podnio kritiku zbog nepismenosti, napao je Aleksandra Bogosavca, a danas su Vukanovićeve frustracije osjetili i Sonja Karadžić Jovičević i Siniša Đurić, bivšig sekretar SDS-a u Tesliću.

Prvo je nazvao papcima PDP Bijeljina nakon potpisivanja koalicionog sporazuma sa SNSD-om, i poručio da izdajnici neće dugo uživati u plodovima izdaje naroda.

“Još samo jedna stvar i nemam više šta. Što se tiče Sonje, nemaš pravo da je prozivaš, ni ti a pogotovo ne j**eni Draško, da je ne znam koji razlog. Nisi član SDS, ne možeš ti to shvatiti, meni su i otac i djed bili članovi SDS, ne vrijeđaj nam istoriju i tradiciju, nemaš pravo”, napisao je Đurić.

A onda je Vukanović osu paljbu i po Sonji Karadžić Jovičević.

“Njenog oca niko ne spominje, a kada te neko napadne moraš se braniti. Svi je zbog oca drže kao malo vode na dlanu, sa stotinjak glasova je dobila sve, dva kompenzaciona mandata, mjesto potpredsjednika, a Vukoti i Bosiću je umjesto riječi hvala vratila javnim pljuvanjem i napadima”, napisao je Vukanović.

Rasprava je počela kada je Vukanović napisao da je za njega proble i zabrinjavajuće što su Milana Miličevića (predsjednika GO SDS-a) podržali Sonja, Mićo, Cicko, Bundalo, ekipa u SDS-u bliska Dodiku.

Vukanović se sukobio sa Đurićem onog trenutka kada je Đurić poručio da su Vukota Govedarica i Mladen Bosić pogriješili onda kada su Vukanovića stavili na listu u trenutku kada je pola SDS-a Hercegovine bilo protiv njega.

“Mene stavili na Listu? Pa ko je povukao, bi li bez mene na listi imali 2 poslanika” Ko vuče glasove, ko ima ugled i podršku naroda, od Trebinja do Gradiške? Bar ja ninkada ne ćutim, i bar od vas nisam ničim zaslužio javne napade, stalna peckanja i provokacije”, napisao je VUkanović.

Izvor: ATV