Policijska uprava Banjaluka primila je prijavu radnika obezbjeđenja banjalučke Fabrike obuće “Bema” da je danas napadnut ispred ove fabrike, rečeno je Srni u ovoj upravi.

Iz policije navode da postupaju po prijavi i da će naknadno biti poznato više detalja.

Iz “Beme” je ranije saopšteno da je mlađi muškarac udario radnika obezbjeđenja banjalučke fabrike obuće “Bema”, nakon što je upozoren da nema ovlaštenje da fotografiše i snima radnike ove fabrike koji su poslije završene smjene krenuli kući.

Iz ove Fabrike su naveli da su poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, zajedno sa mlađim muškarcem i djevojkom danas u 15.05 časova došli ispred “Beme” i mobilnim telefonima snimali i fotografisali radnike koji su završili posao i krenuli kući.

“Tom prilikom su upozoreni od “Bemine” službe obezbjeđenja da se udalje jer nemaju ovlašćenje za fotografisanje, nakon čega je mlađi muškarac udario u glavu pripadnika ove službe. O svemu je obaviještena policija, te pozvana Hitna pomoć radi pružanja medicinske pomoći radniku”, saopšteno je iz fabrike.

ATV nezvanično saznaje da je Ivan Begić mladić koji je  udario u glavu radnika obezbjeđenja banjalučke fabrike obuće “Bema”.

Izvor: Srna