Policija je tokom pretresa kuće, pomoćnih objekata i vozila R.S. zaplijenila marihuanu, digitalnu vagu i druge predmete.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da su prilikom preduzimanja aktivnosti usmjerenih na sprječavanje zloupotrebe opojnih droga, 5. aprila  u Prijedoru, izvršili kontrolu automobila „Fiat Punto“ u kojem su se nalazile osobe R.S. iz Sanskog Mosta i E.V. iz Prijedora.

– Tom prilikom je kod lica R.S. pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu bruto mase oko 37 grama i jedno pakovanje rizli – saopšteno je iz prijedorske policije.

Istog dana, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Prijedoru, izvršen je pretres vozila, kuće i pomoćnih prostorija vlasništvo E.V, a koje koristi R.S.

– Tom prilikom je pronađena i oduzeta 21 sjemenka koja svojim izgledom asocira na sjemenke indijske konoplje, digitalna vaga, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku – navode iz Policijske uprave Doboj.

Zaplijenjeni predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru, a nakon kompletiranja predmeta, protiv R.S, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Srpskainfo