Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

OVAN

S jedne strane – super ste raspoloženi za rad. S druge pak – čini vam se da koliko god se trudite, neke se situacije ne pomeraju ni za milimetar. Pokušavajte onoliko koliko možete. U emotivnom segmentu – intenzitet i strast su pojačani.

BIK

Neke promene u poslovnom segmentu koje su u prethodnom periodu pokrenute, nikako da daju prave rezultate. Osećate se nesigurno i ne znate da li ste povukli prave poteze. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju. Emotivno – solidno popodne i veče.

BLIZANCI

Iako smatrate da dajete sve od sebe u pregovorima, u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, čini vam se da vas ili ne razumeju, ili da vaši predlozi samo prolaze mimo njih. U emotivnom segmentu – dan odličan da promenite odnos sa voljenom osobom na bolje.

RAK

U potpunosti ste se usmerili na poslovne obaveze i koliko god one teško išle u početku, do kraja dana ćete ih uspešno završiti. Možete da se opustite i da ostatak svog vremena posvetite opuštenijim i lepšim životnim zadovoljstvima – partneru i momentima provedenim sa njim.

LAV

Još jedan od vrlo dobrih poslovnih dana je pred vama. Doduše, sa nadređenima nećete ostvariti baš neku značajno dobru komunikaciju, pa je bolje i da ih ne pitate ništa. Radite sami, nećete pogrešiti. Dobar je momenat da napravite preokret u odnosu sa osobom koja vas zanima.

DEVICA

Znam da vam je nekih situacija (ali i nekih osoba) na poslu preko glave, ali jednostavno – morate pokušati koliko god je to u vašoj moći da se prilagodite i uskladite. Promenljivo raspoloženje tokom celog dana, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Malo nervoze u odnosu sa voljenom osobom.

VAGA

Sve vas danas gura da završite neke situacije u poslovnom segmentu ili da otpočnete nešto novo. S druge strane, imaćete povremene energetske padove i nemojte dozvoliti da oni utiču na vas i da vas zaustave. Danas se najbolje razumete s prijateljima i imate veliku podršku od njih.

ŠKORPIJA

Nemojte čekati da drugi pokrenu komunikaciju danas – budite vi inicijator. Naime, sve ono što drugi rade sada će delovati suviše sporo, zato je potrebna vaša energija da sve ovo pokrene. Ako ne bude susreta, bar će biti dobre komunikacije sa osobom koja vam je draga.

STRELAC

Velika posvećenost poslovnom segmentu. Doduše, neke stvari ćete završiti očas posla, verovatno zato što ćete komunicirati sa normalnim ljudima, koji isto kao i vi, žele da privedu kraju ovo što pre. S druge strane – pojedinci će se pokazati teški kao crna zemlja. Njih izbegavajte danas. Pa i voljenu osobu….

JARAC

Našli ste pravi način kako da doprete do nekih ljudi, približite im svoje stavove, ideje i kreativnost. Podelite svoje planove sa ljudima za koje smatrate da su ozbiljni. Nemojte samo razmišljati o osobi koja vam je draga, mogli biste da napravite i neki konkretniji potez danas.

VODOLIJA

Još jedan od prilično uspešnih dana je pred vama. U potpunosti ste odgovorni i posvećeni svojim obavezama i, i te kako je moguća pohvala od strane nadređenih. Emotivni partner ima odličan predlog za vas, koji ćete s radošću prihvatiti. Moguće je više zajedničkih, lepih trenutaka.

RIBE

Sa nekim ljudima ćete danas imati dosta zahtevne razgovore. Nije vam jasno kako vas ne razumeju, i kako se ne slažu sa vama… ako vidite da ne vredi i da ne daje rezultate, nemojte se više ni truditi. Ostavite za drugi dan. Nezadovoljni ste komunikacijom sa osobom koju volite.

Izvor: Prva.rs