U razgovoru s majkom objasnila nam je da je Anja 20.07.2017. godine imala saobraćajnu nesreću kada ju je na pješačkom prelazu u Prijedoru udario automobil koji se nažalost nije ni vratio na mjesto nezgode i niko za to nije krivično odgovarao.

Nakon nezgode i pregleda, ljekari smatraju da je u pitanju lakši potres mozga i šalju je na kućno liječenje. Dani su prolazili a njeno stanje se sve više pogoršavalo!

Uzrok njenog sadašnjeg stanja je upravo ta saobraćajna nesreća i loše procjene ljekara i Anja je sada nepokretna i uopšte nema funkciju lijeve šake, ona ima tumor na mozgu i vratnom dijelu kičme koji se širi na cijelu kičmu.

U prilog vam dostavljamo i njene nalaze iz bolnica u Banja Luci i Beograda.

Naredni tok liječenje je taj da se što prije u Banja Luci urade nalazi magnetne rezonance i kompletni nalazi krvi i onoga što je potrebno za takvu vrstu bolesti i onda s tim nalazima idu u Beograd kod dr Danice Grujičić.

Sve ovo je sigurno trošak kako za kupovinu pelena i lijekova tako i za putne troškove u Banja Luku i Beograd.

Lijepe vijesti za naredni tok liječenje

Danas smo zajedno s načelnikom Opštine  Kozarska Dubica, dr Radenkom Reljićem posjetili porodicu Budimir.

Načelnik je porodici zajedno s Opštinom dao veliku podršku za daljnji tok liječenja i odmah stavio na raspolaganje sanitet hitne pomoći kako bi se poslije praznika naša Anja mogla odvesti u Banja Luku i Gradišku da izvadi sve potrebne nalaze.

O daljnjem toku liječenje naše Anja blagovremeno ćemo Vas obavještavati.

Anji možete pomoći uplatom novca na ove račune:

Za uplate iz BiH:
Addiko Bank a.d. BL
Br. računa: 5520191786771724 – BAM
Za uplate iz inostranstva: Devizni
Banks name: Addiko Bank a.d. BL
IBAN: BA395520191889965562
Swift code: HAABBA2B
Customer: Marijana Budimir
79240 Kozarska Dubica

Nakon što se urade nalazi i obavi pregled u Beogradu imaćemo dosta jasniju sliku za naredni tok Anjinog liječenja gdje ćemo i tada  obavijestiti našu javnost.

ATV