Praznični dan na papiru, ali u realnom životu nije sve tako idilično…

OVAN

U potpunosti ste okupirani poslovnim dešavanjima tokom ovog dana. Neke obaveze morate raditi ispočetka, ili se vratiti na nešto što ste propustili u prethodnom periodu. Vrlo korektan odnos sa voljenom osobom, mada ćete verovatno imati malo vremena jedno za drugo.

BIK

Iako ćete često imati osećaj da nećete stići da na vreme završite ono što se od vas očekuje, ipak ćete biti u dosta dobrom raspoloženju I skladnom kontaktu sa onima sa kojima sarađujete. Danas pokrenite razgovore sa voljenom osobom I razrešite neke situacije iz prošlosti.

BLIZANCI

I sami ste svesni da neka pitanja morate privesti kraju, ali ste danas ipak skloni da odlažete obaveze ili da završavate sve u poslednjem trenutku. Organizacija vremena vam je problem. Emotivno – odnos sa partnerom bi mogao da se poboljša, ali ako vi uzmete više učešća u dešavanjima.

RAK

Usmereni ste na poslovni segment, naročito na odnose I kontakte sa partnerima I saradnicima. Dobijate pomoć koju niste očekivali od strane kolege ili osobe koju ste skoro upoznali. U emotivnom segmentu – svojom aktivnošću trudite se da poboljšate odnos sa partnerom.

LAV

Jedan miran I stabilan, mada povremeno spor dan je pred vama. Dosta toga možete u poslovnom segmentu obaviti, pa se usmerite na obaveze koje su vam posebno teške ili zahtevne. I sa voljenom osobom biste trebali da se potrudite da dođete do rešenja za pitanja koja vas muče.

DEVICA

Fino raspoloženje tokom današnjeg dana. Spremni ste da prionete na poslovne obaveze, a u isto vreme – lako pronalazite rešenja za neke napete situacije. Ovaj dan je izuzetno dobar I za odnos sa suprotnim polom. Ako ste usamljeni, može vam se javiti neko sa kim ste izgubili kontakt i komunikaciju.

VAGA

Imate osećaj da vas neke situacije na poslu pritiskaju, da vas saradnici koče svojim nerazumnim zahtevima. Ipak, ne dozvoljavate da se ovo odrazi na vaše raspoloženje ili radni učinak. Jedva ćete čekati da posao ostavite iza sebe i posvetite se osobi koja vam je bitna.

ŠKORPIJA

Osobe koje su vam važne u poslovnom smislu danas vas mogu kontaktirati ili vam dati zanimljiv poslovni predlog, ponudu. Odmereni ste u razgovorima, ne žurite i nećete donositi nikakve odluke pre nego što dobro razmislite. Intenzivniji kontakt sa osobom koja vam je zanimljiva I privlačna.

STRELAC

Zanimljive poslovne ponude ili predlozi danas mogu doći do vas. Možda to nije baš ono što ste očekivali, ali ne biste trebali automatski da odbijate. Razmislite. Za dogovore sa emotivnim partnerom danas vam je potrebno više strpljenja nego inače. Ipak, korektna komunikacija.

JARAC

Svaka vrsta dogovora vam danas ide od ruke, zato nemojte biti statični – potražite sagovornike sa kojima ćete moći da napravite korektnu saradnju. U odličnom ste raspoloženju, stabilni i mirni i imate osećaj da crni oblaci polako nestaju iznad vaših glava. Emotivno – pravi trenutak za aktivnosti prema partneru.

VODOLIJA

Iako generalno gledano, nećete imati na šta da se požalite tokom ovog dana, ostaje u vama neko pritajeno nezadovoljstvo. Kao da niste u potpunosti uspeli da ostvarite svoje namere. Za divno čudo – skladan odnos sa voljenom osobom. Uspevate da se sporazumete.

RIBE

Velika podrška od strane osoba u poslovnom okruženju za vaše ciljeve. Dan kada možete lako doći do zajedničkog rešenja sa sagovornikom. U emotivnom segmentu – ne čekajte, već se trudite da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se izuzetno dopada.

Izvor: Prva.rs