Jelena Trivić je neuporedivo bolji kandidat opozicionog bloka za gradonačelnika Banjaluke u odnosu na već promovisanog Draška Stanivukovića, objavio je danas “gradskiportal.com”.

U krugovima bliskim PDP-u, ovaj tekst se smatra direktnim odgovorom Jelene Trivić na jučerašnje napise na portalima bliskim Stanivukoviću, u kojim se on veliča i nipodoštavaju njene šanse.

U tekstu naslovljenom “Draško je, možda, bolji kandidat PDP-a, ali za pobjedu birajte Trivićku”, tvrdi se ona bila neuporedivo bolji izbor u odnosu na Stanivukovića. Ističući brojne argumente u prilog toj tezi, ovaj portal iznosi tvrdnju da je Stanivuković “možda bolji kandidat PDP-a, ali Jelena je neuporedivo bolji zajednički kandidat opozicionog bloka i to je ono što je izdvaja u odnosu na stranačkog kolegu”.

“Jedan od osnovnih argumenata koji ukazuju da bi Trivićka bila bolji i prihvatljiviji kandidat od Stanovukovića jeste što je ona, bar u ovom trenutku, neuporedivo prihvatljiviji kandidat za ostale partije iz opozicionog bloka, koje, objedinjene oko jednog, snažnog kandidata, mogu biti u prilici da ozbiljno zaprijete vladajućoj stranci”, navodi se u tekstu.

Kako se navodi, Trivićka je u ovom trenutku znatano prihvatljivija za ostale partije iz opozicionog bloka, prije svega SDS, ali i ostale, manje članice bloka.

Tekst možete pročitati na linku https://gradskiportal.com/drasko-je-mozda-bolji-za-pdp-ali-za-pobjedu-birajte-trivicku/.