Šestogodišnji dečak iz Irana, Arat Hoseini, zahvaljujući svojim neverovatnim fizičkim sposobnostima postao je velika zvezda na Instagramu

Ima samo šest godina i više od četiri miliona pratilaca na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Ovaj simpatični dečak svakodnevno oduševljava svojim neverovatnim fudbalskim potezima i fizičkim predispozicijama.

Iransko čudo od deteta je sjajan fudbaler i stručnjak za gimnastiku. Verovali ili ne, otac Muhamed je počeo da ga trenira pre nego što je prohodao. Imao je samo devet meseci kad je počeo da se bavi gimnastikom, a od druge godine je počeo da se pojavljuje u brojnim publikacijama. Međutim to je bio samo početak. Kada se pre par godina na društvenim mrežama pojavio jedan snimak na kom izvodi zahtevne vežbe, postao je zvezda društvenih mreža.

View this post on Instagram

A big thank you to the incredible football star, Lionel Messi, and to the amazing FC Barcelona. Lionel has always been agreat inspiration to Arat and his recent comment has sparked a great deal of joy and motivation to Arat. Arat has said "I knew Lionel Messi would watch my videos, because he is my best friend and I'll defintely meet him someday." This is no longer a dream for him, it is reality. Much love to Messi ♡ @leomessi @fcbarcelona تشکر آرات از لیونل مسی و باشگاه بارسلونا بخاطر همه این اتفاقات خوبی که برای آرات رقم زدند. یک تشکر ویژه از امیر تتلو خواهیم کرد که حتما باعث این اتفاقات خوب برای آرات بود. @tataloo #leomessi #fcbarcelona #tataloo #arathosseini

A post shared by Arat Hosseini (@arat.gym) on

Ono što najviše intrigira njegove obožavatelje je Aratovo telo. Kako konstantno trenira od prve godine života, nalazi se u perfektnoj formi. Njegovi trbušni mišići su impresivni.

Srpski teniser Novak Đoković je nedavno izrazio svoje divljenje ovom simpatičnom dečaku, snimio je simpatičnu video poruku za Arata.

“Gledam tvoje video snimke sa svojim sinom Stefanom, koji je godinu dana mlađi od tebe. Ti si mu inspiracija. Neverovatan si, fenomenalan. Ti si najjači šestogodišnjak koga sam ikada video”, nije krio oduševljenje Novak.

Arat se trenutno nalazi u Engleskoj, gde trenira u klupskoj akademiji Liverpula i sanja da će jednog dana zaigrati za svoj omiljeni klub – Barselonu.

Izvor: Kurir.rs