Kandidat za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović, putem Fejsbuka obratio se građanima Prijedora.

Dragi moji,

dozvolite da Vam se ovim putem zahvalim na lajkovima, komentarima, bezbrojnim pozivima, sms-ovima, viber i messenger porukama podrške koje ste mi uputili povodom kandidature za gradonačelnika.

Velika mi je čast i ponos biti kandidat najjače političke partije u Republici Srpskoj i naših koalicionih partnera, ali još veća odgovornost prema ljudima koji su me predložili i Vama koji me podržavate.

Ovo je veliki izazov za mene lično i velika obaveza da u narednom periodu dam sve od sebe da ostvarimo zacrtani cilj koji smo moje partijske kolege i ja stavili ispred sebe.

Ovo je veliki izazov za mene lično i velika obaveza da u narednom periodu dam sve od sebe da ostvarimo zacrtani cilj koji smo moje partijske kolege i ja stavili ispred sebe.

Ono što Vam mogu obećati iako svi Vi koji me znate, znate da ne obećavam lako, da ću kroz ovu kampanju koja slijedi biti ono sto jesam iskren, pošten i dosljedan sebe kao i do sada, zatim korektan prema svim političkim protivnicima bez obzira na razne uvrede, laži i optužbe koje su već počele i kojih će očigledno biti sve više. Svi Vi dobro znate ko sam, šta sam i kakav sam, Vas ne mogu obmanuti.

Podrške na ovom nimalo lakom putu će mi itekako trebati od svih Vas. Ako želite da imate konačno gradonačelnika koji ce biti gradonačelnik svih građana, koji će se iskreno i iz srca boriti za naš grad i naše građane, koji se neće ugrađivati u razne poslove raznih tajkuna, kojem će mladost, stručnost i sposobnost biti okosnica rada i udarna pesnica gradske uprave i gradonačelnika koji ce ostati ono što jeste, normalan, pošten, korektan i dostupan za sve Vas i za sve građane bez obzira na političku, nacionalnu i bilo kakvu pripadnost, onda Vas molim da mi pomognete da zajedno svim snagama konačno ovaj grad vratimo iz ruku pojedinaca Vama građanima čiji on i jeste.

Gradonačelnik je jedan čovjek i ne može i ne treba ništa sam da radi. Tim mladih, školovanih i stručnih ljudi treba da budu ti koji će predlagati gradonačelniku i realizovati gradončelnikove ideje, ali to je nešto što će pisati u platformi za izbore.

Još jednom, hvala Vam svima na podršci. Idemo i borimo se svim srcem zajedno za bolji Prijedor, za Prijedor naše djece kojima on pripada!!!

Srećan i ponosan što Vas imam, iskreno se nadam da će se predstojeća borba i veliki trud uskoro isplatiti, a ja ću sve od sebe dati da dobijeno povjerenje Vas građana našeg grada Prijedora opravdam na najbolji mogući način.

Hvala Vam.

prijedor24h