Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da se nada potpunom uspjehu kandidata ove stranke za načelnike opština Čajniče i Rudo na predstojećim lokalnim izborima.
Stevandić je izjavio Srni da je cilj njegove današnje posjete opštinskim odborima u Čajniču i Rudom usaglašavanje načina podrške kandidatima Ujedinjene Srpske za načelnike ovih lokalnih zajednica.

Prema njegovim riječima, kandidat za načelnika opštine Čajniče je predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Danijel Danilović.

“Sa članovima Opštinskog odbora u Rudom i predsjednikom Goranom Ćuvizom usaglašavaćemo način podrške kandidaturi za načelnika ove lokalne zajednice Zorana Ikonića, uglednog privrednika, koji ima široku podršku građana, ne samo u Rudom, već i u Priboju u susjednoj Srbiji”, naveo je Stevandić.

On je naglasio da je riječ o dva odlična opštinska odbora, gdje je organizacija stranke na veoma visokom nivou, zbog čega se i nada potpunom uspjehu kandidata Ujedinjene Srpske za načelnike ovih opština.

Na sjednici proširenog Predsjedništva Ujedinjene Srpske u nedjelju, 14. juna usvojene su još tri kandidature za načelnike opština. Kandidat u Rudom je Zoran Ikonić, u Osmacima Milovan Rebić, a u Čajniču Danijel Danilović.

Izvor: SRNA