Donosimo vam još jednu iskrenu i pozitivnu priču iz našeg grada. Priču o tome kako se zahvaljujući upornosti, radu i strpljenju može postići mnogo toga. Tako je svoj put od male stomatološke ordinacije sa jednim doktorom i stomatološkim asistentom do ozbiljne zdravstvene ustanove prešla i stomatološka ordinacija „dr Mudrinić“ iz Prijedora.

Danas ova ordinacija broji 15 zaposlenih, od kojih su dvoje doktori specijalisti, raspolaže sa vrhunskom stomatološkom opremom. Investiranje u tehnologiju, stalne edukacije i školovanje mladih kolega omogućili su da u radu sa pacijentima primjenjuju savremene protokole za protetsku rehabilitaciju, implantologiju i ortodontsku terapiju.

 

– Trenutno imamo otvoren konkurs za još dve specijalizacije. Zahvaljujući svemu tome u mogućnosti smo da našim pacijentima, u roku od jednog do tri dana kreiramo novi osmijeh i to smatramo zajedničkim uspjehom svih nas – kažu nam u ordinaciji

– Jer put do sjajnog osmijeha nije uvijek lagan, s obzirom na to da se u ustima susreću anatomija, fiziologija, medicina, fizika, hemija, tehnologija materijala, ekonomija, estetika,  psihologija. Sve je to neophodno sagledati u jednu cjelinu i predložiti pacijentu adekvatan i odgovarajući plan terapije, tako da zadovoljimo želje i potrebe pacijenata ali i naše mogućnosti – poručuju iz ordinacije „dr Mudrinić“.

Prijateljski prijem, ljubazno i prijatno osoblje vas dočekuje na samom ulazu u ordinaciju.

– Osnovni koncept rada naše ordinacije zasniva se na ideji da kroz individualan pristup u radu sa pacijentima, otvorenost za saradnju i sugestije, prepoznamo njihove potrebe i želje i stavimo ih u centar naše pažnje i rada – navode u ovoj ordinaciji.

– Slobodno vrijeme koje smo neočekivano dobili na raspolaganje, zbog situacije izazvana pojavom Corona virusa, pomoglo nam je da bolje sagledamo dosadašnje rezultate i postavimo temelje za nove uspijehe i pobjede. Zahvaljujući povjerenju koje nam ukazuju pacijenti sa svih strana svijeta u mogućnosti smo da svjetske procedure i protokole primjenimo u radu u našoj ordinaciji – poručili su iz ordinacije „dr Mudrinić“.

Stomatološka ordinacija „dr Mudrinić“ više od decenije uljepšava i čuva zdrave osmijehe naših sugradjana, ali i svih onih koji u grad na Sani dodju u potrazi za kvalitetnom stomatološkom uslugom.

Izvor: infoprijedor