Šta su vama zvezde pripremile za prvi dan jula?

OVAN

Danas biste trebali da završite poslovne obaveze sa kojima kasnite. Niste u savršenom raspoloženju da se ovim bakćete, ali imaćete pomoć od strane kolega. Malo ste nervozni, a ni partner nije u najsjajnijem raspoloženju.

BIK

U potpunosti vam odgovara energija ovog dana I bićete orni za posao. Kolege su vam nešto nervozne, ali uspevate da izađete na kraj sa njima. U emotivnom segmentu – osećate se odlično i dobro funkcionišete sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Koliko god da razmišljate, danas ne možete da donesete nikakve konkretne odluke. Možete biti “razapeti” između dve opcije. Prolongirajte odluku. Emotivno – korektno, mada vas partner malo smara nekim pričama. Teško se ovih dana u potpunosti uklapate.

RAK

Imate osećaj da ste na kraju snaga kada su neki poslovi u pitanju. Jedva ćete čekati da ovo odradite i da pobegnete kući, da se rasteretite i odmorite. Moguće je da emotivni partner danas neće imati vremena za vas ili da će vaše planove biti nemoguće uklopiti.

LAV

Vrlo ste zadovoljni jer ste uspeli da rešite neku poslovnu problematiku na vreme i dobili odgovore koji su vam potrebni. Danas ste u trošadžijskom raspoloženju. Budite obazrivi, možete potrošiti mnogo više novca od onoga što ste planirali. Emotivno – nešto ste se raznežili.

DEVICA

Danas ne znate gde ćete pre. Taman mislite da ste završili jedno, kad eto druge obaveze pred vama. Na sve ovo – i te kako je moguće da vam neke stvari ili papiri budu vraćeni, zbog grešaka koje ste napravili. Samo mirno i polako – i ovaj dan ćete pregurati preko glave. Emotivno – napetost.

VAGA

Vi biste da danas pokrenete jednu bitnu poslovnu komunikaciju, ali je više nego izvesno da druga strana neće imati dovoljno vremena za vas. Ne požurujte sagovornika, bolje je da ovo prolongirate za neki dan. Emotivno – razmišljate na koji način da poboljšate komunikaciju sa simpatijom.

ŠKORPIJA

Fali vam toliko malo da neke poslove odradite do kraja, a vi više nemate volje. Ne budite malodušni, pogotovo što znate da ćete skinuti veliku brigu sa vrata – navalite na taj posao – sve možete odraditi do kasnih popodnevnih sati. U emotivnom segmentu – tišina. To vam sada najviše i odgovara.

STRELAC

Niste zadovoljni smerom u kojem se odvijaju dogovori koji su vam važni, ali trenutno ne možete bolje od ovoga. Očekujete neku isplatu – ako ne danas, ona će stići tokom sutrašnjeg dana. Nadate se mirnim trenucima sa voljenom osobom. Vaše nade teško da će biti ispunjene.

JARAC

Razmišljate o jednoj poslovnoj ponudi, koja je prilično dobra. Ipak, niste ni sami sigurni da li da je prihvatite ili ne. Dajte sebi još neki dan za odluku, a savet je i da pitate nekoga za mišljenje. U emotivnom segmentu – partner vas pritiska po nekim pitanjima.

VODOLIJA

Možda neće baš sve funkcionisati kako vi želite, ali ćete do popodnevnih sati uspeti da raščistite deo obaveza. Mozak vam radi brzo i rešenja možete pronalaziti u hodu. Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna, ali pokušavate da se uskladite.

RIBE

Dan iskoristite da se bavite papirima, dokumentacijom, ugovorima koji su vam važni. Proverite sebe povremeno, moguće su sitnije greške. U emotivnom segmentu – partner želi da ozbiljno popriča sa vama. Mogućnost nešto napetijih razgovora.

Izvor: Prva.rs