Lekari i medicinske sestre Kliničko bolničkog centra “Dr Dragiša Mišović” po ko zna koji put pokazali su koliki su heroji kada su pre nekoliko dana spasili život žandarmu (42) iz Obrenovca obolelom od korona virusa.

U teškom stanju, sa lošom krvnom slikom, ovaj pripadnik Žandarmerije dovezen je na odjeljenje urologije ove bolnice gdje se osoblje osam dana borilo za njegov život koji su uspjeli da spasu, piše Informer.

Kolege i prijatelji ovog pripadnika Žandarmerije iz Resnika, Loznice, Obrenovca, Železnika organizovali su se i jutros isporučili milionsku donaciju u vidu gazirane vode, sokova i voća tom zdravstvenom centru kao vid podrške za osoblje u borbi protiv opasnog virusa.

– Da stavimo na stranu političke razmirice i sukobe, naši ljekari, medicinske sestre, laboranti, rade ozbiljan posao i spasavaju ljudske živote. Ovo je samo mali znak pažnje, samo gest koji ide od srca za to što su nam spasili prijatelja, ali i što nesebično pomažu i drugima. Da znaju da ljudi njihovu posvećenost, hrabrost i predanost vide, cijene i poštuju – rekao je jedan od donatora.

Izvor: informer