Ujedinjena Srpska juče je u Banjaluci otvorila dvije nove kancelarije stranke u područnom odboru Jug koje će biti namijenjene, kako članovima i simpatizerima ove političke partije, tako i svim građanima.

Novootvorene kancelarije nalaze se u naseljima Krupa na Vrbasu i u Kolima gdje će svi zainteresovani  imati priliku da dobiju željene informacije o stranci, ali i savjete o pravnim, zdravstvenim, ekonomskim i drugim temama.

Prostorije će služiti za promociju Ujedinjene Srpske, ali i kao prostor za održavanje radnih sastanaka njenih članova.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom ove političke partije i naglasio da će se u narednom periodu otvoriti još mnogo kancelarija kako na području Banjaluke tako i u svim lokalnim sredinama širom Republike Srpske.

„Ovo je još jedna u nizu aktivnosti koje je Ujedinjena Srpska preduzela u pripremi za predstojeće lokalne izbore. Dosad smo pokazali da smo jaki, ujedinjeni i da iz dana u dan rastemo i postajemo sve ozbiljniji. Zato čvrsto vjerujem u još jedan dobar izborni rezultat“.

Stevandić je dodao da su predanost i aktivan rad njenih članova, ovu stranku već pripremili za nadolazeće izbore.

Ujedinjena Srpska je u prethodnom periodu otvorila kancelarije u područnim odborima Istok, na Starčevici, zatim Zapad, na Laušu i Sjever, u Lazarevu.

Otvaranju kancelarija, pored rukovodstva stranke, prisustvovali su njeni članovi i simpatizeri, a sve u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.

prijedor24h