Omladinski savjet grada Prijedora sutra će manifestacijom na Malom trgu u Prijedoru obilježiti 12. avgust – Međunarodni dan mladih.
“Posjetioce očekuju nastupi mladih di-džejeva, muzičkih bendova i plesnih grupa. Program počinje u 20.00 časova, a svi koji dođu sat ranije imaće priliku da na postavljenim štandovima upoznaju aktivne omladinske organizacije koje su članice Omladinskog savjeta i neke koje još nisu. Mladi će imati priliku da postanu članovi omladinskih organizacija i da se informišu o radu Omladinskog savjeta Prijedor”, saopšteno je iz tog savjeta.

Mladi su pozvali sugrađane da na “Fejsbuk” stranici Omladinskog savjeta Prijedora još danas glasaju za svoje favorite u takmičenju iz fotografije, slikanja i pisanja poezije o temi urbani i ruralni život mladih, što je organizovano u okviru projekta “Aktiviraj se, pokreni se”, a autorima najboljih radova u svakoj kategoriji sutra će biti dodijeljene nagrade.

Organizatori pozivaju sve posjetioce sutrašnjeg događaja da poštuju propisane mjere zaštite od širenja virusa korona.

Projekat “Aktiviraj se, pokreni se” dio je Inicijative BiH za otpornost /BHRI/, koju realizuje Međunarodna organizacija za migracije /IOM/, a finansira USAID.

Izvor: Agencije