Biti Ovan danas nije nimalo lako, ispravljali bi krive Drine, ali za to nije vreme. A kakvo je astrološko vreme za druge znake, pročitajte.

OVAN

Danas više opreza u dogovorima, dragi moji. Malo ste mi impulsivni, malo nervozni, sve biste odjednom da završite, a to teško da će biti moguće. I još nešto – ako šef kaže da nešto mora da se uradi tako i tako, ne ispravljajte krive Drine. Sedite i uradite kako vam je rečeno.

BIK

Pojedinci pokušavaju da vas izbace iz takta ali naišli su na tvrd orah danas. Nećete se vi tako lako dati, šta ste rešili da uradite, uradićete, pa makar se svi ostali pušili od besa. Sa emotivnim partnerom odlična situacija, a neki su raspoloženi i za malo flertovanja sa strane.

BLIZANCI

Vama je danas dan za ljubav i za druženje, a baš i nećete nešto naročito biti raspoloženi za posao. Ono što mora da se odradi odradićete, ali bezvoljno. Na pameti vam je samo jedan dogovor i sve misli su vam kraj osobe sa kojom trebate da se vidite. Ma opustite se, jedan je život, uživajte.

RAK

Vi ste danas zainteresovani za svoje lične obaveze, i to će vam biti na prvom mestu. U poslovnom segmentu, uradićete ono što morate ili ono što vam odgovara, a sve ostale obaveze ćete ostaviti za sutra…ili prekosutra. Odlični odnosi sa ukućanima, sa partnerom sklad i razumevanje.

LAV

Danas ste kao uključeni u struju. Osim toga, načuli ste da će u vašoj blizini biti neko ko vam je poslovno veoma važan, i imate nameru da budete primećeni. Ambicije su vas preplavile u potpunosti i daćete sve od sebe da se dokažete. Susret sa osobom koja vam je jako simpatična.

DEVICA

Suviše ste se angažovali svojim obavezama, i jedan poslovni dogovor potpuno zaboravili. Bojim se da se to drugoj strani i neće baš svideti, pa pokušajte da nađete opravdanje za svoj nemar. Kontakt preko poslovnog segmenta vas je jako zainteresovao. Jake mogućnosti za flert.

VAGA

Jedan razgovor na poslu je probudio velike nade kod vas. Lako je moguće da je u pitanju saradnik iz drugog grada, ili inostranstva. Sigurni ste da će dogovor imeđu vas i ovog klijenta biti spomenut kod nadređenog i računate da ćete makar biti pohvaljeni. Zadovoljni ste svojim učinkom.

ŠKORPIJA

Umesto što ste neraspoloženi zbog stvari koje niste uspeli da odradite, ili rasprave sa kolegom, razmislite malo i o tome koliko ste drugih dobrih stvari uradili u toku dana. Nađite dodatnu utehu u razgovoru sa voljenom osobom. Sve će doći na svoje mesto.

STRELAC

Izgleda mi da vam danas baš sve ide od ruke. Posao funkcioniše kako treba, moguće je i da je neki dinar kapnuo neplanirano u džep, a na sve to – ljubav vam je baš obuzela srce i intenzivno razmišljate o nekom. Koristite ovaj dan maksimalno, sve će se nameštati baš u vašu korist.

JARAC

Dan neočekivanog. Doduše, neočekivano će ispasti i svađa između vas i kolege ili prijatelja, ali to je sada manje važno. Bitno je da ima iznenađenja u polju finansija, i to onih pozitivnih. Na sve ovo, jedna će vas zanimljiva osoba kontaktirati i dodatno vam ulepšati ovaj dan.

VODOLIJA

Pred vama je jedan interesantan dan kada biste itekako trebali da se pokrenete prema svemu što želite. Naročito pod ovim podrazumevam emotivni plan, gde se neke zanimljive stvari otvaraju. Ako ste za flertovanje i zavođenje, onda punom parom napred.

RIBE

Dan je za vas dobar za poslovne aktivnosti, ali ako ugovarate nešto sa osobama koje ne poznajete dovoljno, budite obazrivi. Želja da se što pre ostvarite, može vas naterati da zaključite dogovor za koji ćete tek kasnije shvatiti da nije isplativ po vas. Radije se aktivirajte oko već započetih poslova.

Izvor: Prva.rs