Pjevačica Jadranka Barjaktarović, koja je na nastupu pjevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, na društvenim mrežama se oglasila i napisala da ima mnogo mržnje među ljudima, te da se svima u životu desi da pogriješe.

Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogriješi, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumijemo, nije mi bila namjera nikog da uvrijedim i ponizim, volim obje zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvrijeđenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome – napisala je pjevačica, prenosi Informer i dodala:

– Rekla sam da sam pogriješila, da nikakvu lošu namjeru nisam imala, atmosfera me je ponijela, pjevala sam onako kako su ljudi u publici pjevali sa mnom. Žao mi je što je cijela ova situacija kod vas izazvala ovoliki bijes i mržnju, ne znam odakle u ljudima ovoliko mržnje?! Ja nisam zla, niti sam imala zlu namjeru. Dobro se zna da pjevači idu svuda po svijetu, da pjevaju za novac i da često poneseni atmosferom urade ili otpevaju nešto što kasnije može loše da se protumači. Meni je zaista žao zbog cijele situacije. Ja nisam ničija, ja ne pjevam nikome, ja pjevam samo za narod.”

Izvor: Srpskainfo