Podršku kandidatima dala predsjednica Republike Srpske i potpredsjednica SNSD RS Željka Cvijanović

Nosilac odborničke liste Gro SNSD-a Prijedor Saša Bursać je izjavio da su u Prijedoru počastvovani prisustvom predsjednice Cvijanović.

„Na današnjem radnom sastanku ćemo dogovoriti još neke pojedinosti oko predizborne kampanje. Naša lista broji 35 odbornika, a javnosti je već nekoliko mjeseci poznato da je naš kandidat za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović. Poslije pobjede našeg kandidata i naše odborničke liste tražićemo još podrške od naše predsjednice Cvijanović, koja je u prethodnom periodu značajno podržavala rad našeg gradskog odbora, kao i politiku koju smo mi ovdje sprovodili. Predsjednica je s nama da bi podržala i kandidata za gradonačelnika Dalibora Pavlovića, a mi smo uvjereni i budućeg gradonačelnika“ – rekao je Bursać.

„Prezentujemo listu iskusnih, stručnih i mladih ljudi“ – poručio Pavlović.

Kandidat  za gradonačelnika Prijedora ispred prijedorskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Dalibor Pavlović  je istakao,  da se na odborničkoj listi nalaze imena ljudi koji dolaze iz raznih branši, te da je zastupljeno  dosta mladih ljudi.

„Oni će zajedno sa mnom činiti tim i sigurno je da ćemo zajedničkim trudom dati doprinos da se naš grad na Sani vrati na ono mjesto koje zaslužuje“ – rekao je Pavlović i istakao da imaju plan, program i sve ono što je neophodno da pokažu Prijedorčanima da po njegovim riječima mogu mnogo bolje da se brinu o Prijedoru i to na način koji ova lokalna zajednica zaslužuje.

Cvijanović – „Ono što prepoznajem u Prijedoru jeste jedna nova energija i mnogo mladih ljudi“

Predsjednica RS i potpredsjednica SNSD RS Željka Cvijanović je rekla danas da su u Prijedoru svi okupljeni oko istog, zajedničkog cilja, a to je: „Bolji Prijedor, bolja Republika Srpska“.

„Ovdje sam da saslušam šta su njihovi prioriteti, koji su za njih važni u narednom periodu, znajući da će za mnoge dio tih prioriteta biti važan zbog  načina na koji  se uključuju republičke institucije da bi ih podržale. Kao što znamo sve političke partije vode računa o određenim zadacima koje sebi postave, a što se tiče SNSD-a naš plan je uvijek bio ambiciozan.

Ambiciozan zato što imamo veliku podršku naroda, jer smo zajedno sa narodom i napravili mnogo toga u Republici Srpskoj. Ta veza postaje sve jača i jača i ja čvrsto vjerujem da će Prijedor biti uključen u red onih gradova, odnosno naših lokalnih zajednica i da će bez bilo kakvog zaostajanja iz bilo koje oblasti krenuti naprijed, onako kako se kreće Republika Srpska. Podrška ovim ljudima u Prijedoru koji su napravili vrlo ambiciozan i konzistentan plan,  u kojem se zna šta treba da se radi u narednom periodu.

Sigurna sam da će kao što je to slučaj sa svim našim drugim lokalnim sredinama i ova sredina nastaviti da uživa podršku republičkih  vlasti“ – rekla je predsjednica Cvijanović.

prijedor24h

Video: RTRS