Poslovnica MF banke u Prijedoru od juče se nalazi na novoj, atraktivnijoj lokaciji u ulici Kralja Petra I Oslobodioca bb. Moderno opremljen i značajno veći prostor u centru Prijedora ima za cilj da klijentima obezbijedi brzu i jednostavnu uslugu u ugodnom ambijentu.

Kontinuirano radimo na unapređenju naše usluge, osluškujemo potrebe klijenata i nastojimo naše poslovanje maksimalno prilagoditi njihovim potrebama. Iako smo se, kao i svi privredni subjekti, suočili sa vrlo nepredvidivom poslovnom godinom, moram reći da smo vrlo zadovoljni ostvarenim rezultatima u ovoj regiji, a u prilog tome govori upravo ovo preseljenje Banke u adekvatniji prostor, koji će moći u potpunosti odgovoriti našim standardima i očekivanjima klijenata“, istakao je Radoslav Torbica, direktor regija Prijedor, Bihać, Cazin i Novi Grad.

MF banka opslužuje danas blizu 40.000 klijenata i zapošljava 239 radnika, unutar poslovne mreže od 27 poslovnica širom BiH.

Pored brojnih proizvoda namijenjenih sektoru malog i srednjeg preduzetništva, MF banka pruža usluge i stanovništvu, a od njih je svakako najpoznatija oročena štednja uz kamatnu stopu od 2,6%.

U kojoj mjeri su građani BIH tokom proteklih godina prepoznali MF banku kao  pouzdanog i sigurnog partnera dovoljno govori i podatak da trenutni portfolio depozita iznosi preko 370 miliona. Osim toga, tokom 2020. godine, pored vanredne situacije izazvane pandemijom virusa Korona, MF banka kontinuirano bilježi rast štednje.

Poslovnica MF banke u Prijedoru će biti na raspolaganju klijentima i svim građanima Prijedora svaki radni dan od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 12:30 časova.

prijedor24h