Nosilac liste kandidata SNSD-a za odbornike Skupštine grada Prijedora Saša Bursać izjavio je danas da ta stranka nudi ovom gradu potrebne promjene nabolje i da će se to pokazati vrlo brzo nakon 15. novembra.


“Želimo da pobijedi grad Prijedor, želimo fer i korektnu kampanju, želimo da građani izaberu najbolje, kako odbornike tako i gradonačelnika”, poručio je Bursać, otvarajući na Malom trgu kampanju prijedorskog SNSD-a.

Šef Izbornog štaba prijedorskog SNSD-a Dragoslav Kabić pozvao je sve političke protivnike da uđu u fer i korektnu političku borbu, a građane da uz poštovanje epidemioloških mjera izađu na izbore i demokratskim putem odluče ko će voditi grad u naredne četiri godine.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović pozvao je građane da izađu na izbore i daju svoj glas za one koji žele bolje gradu.

“Mi smo svi građani Prijedora i mi kao politička opcija, koja je odgovorna i na republičkom i na lokalnom nivou, imamo volju i želju da građanima obezbijedimo bolji život, bez obzira na političku, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost. Samo takvim načinom rada uspjećemo da dovedemo grad na mjesto na kojem smatramo da treba da bude”, poručio je Pavlović.

Izvor: Agencije